Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up TPS.BIN Auto Download Program


    No more frustrating web searching for TPS.bin.
    Just download the “TPS.bin Auto Download” program from the link-

    http://www.crosat.org/aploud/index.p...f3c748f71f0e70

    Run it, you will get the latest TPS.bin file.
    It will download the last released TPS.bin file from net.
    Enjoy…

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sorry, the zip file is Bad.
    Go to this page and download "TpsBin.Auto.zip"
    http://www.key-sat.com/upload/filemanager.php?

  3. #3
    Satellite Internet Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,101
    Posts Thanks / Likes

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a Weird RooM
    Posts
    835
    Posts Thanks / Likes

    Default

    its worthless its created .bin dosent work at all...
    Im NoT InSaNe ,U r InSaNe , U r All InSaNe....

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    pakistan
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mach1 fourm always the best just download today's bin from here
    http://www.mach1.ws/showthread.php?goto=newpost&t=28720

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default yeah but

    Yeah, but what's wrong with Mach1's forum ? I don't receive a password reset when I use the "Forgot my password" page, and I can't make a registration, because I don't receive the email with the confirmation link. Oh btw, they're not in my spam folder.

    Anyone else have this problem ?

  7. #7
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi friends, does anyone try TPS Decrypt V1.04.I found on another forum.If it's old news,plz. forgive me. I'm only just want to tell u the news.


    Regards.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    pakistan
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    i think u r talking about v.plug version 1.41 it issued last month.which read tps bin file.and decrypt tps channels.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by baba4u View Post
    its worthless its created .bin dosent work at all...
    Dear Sir, What do u mean by it doesn't work!
    I'm using it. It works perfectly as others.
    I think It doesn't create, it download from net.
    Before I was searching net here and there to find for tps.bin, if somebody kindly post it.
    But now with this, if new tps.bin is available u will get that.

    And I find that, all tps.bin works till next day GMT: 4 hour.
    After that I've to wait for new tps.bin till mostly GMT: 14 hour or later on.
    May be ur facing this problem (within this time no tps.bin works me).

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a Weird RooM
    Posts
    835
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @kazal wht time do u set in ur humax to use this .bin..?..
    Im NoT InSaNe ,U r InSaNe , U r All InSaNe....

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a Weird RooM
    Posts
    835
    Posts Thanks / Likes

    Default

    i have again checked the .bin file from this software but tps dosent work at all... tried +1 GMT and others but in vain...
    Im NoT InSaNe ,U r InSaNe , U r All InSaNe....

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    pakistan
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    try to set ur time according to m6music time or any french channel.hope it will work for u and if u r from pakistan then u just correct ur time even some seconds difference can disturbe tps bin.

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a Weird RooM
    Posts
    835
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by thegreat4u2 View Post
    try to set ur time according to m6music time or any french channel.hope it will work for u and if u r from pakistan then u just correct ur time even some seconds difference can disturbe tps bin.
    how do u mean by m6music time...?
    Im NoT InSaNe ,U r InSaNe , U r All InSaNe....

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    pakistan
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    its a french music channel.on frequency10796v.try to match with its time.and then restart ur box.hope it will work for u.best of luck

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by baba4u View Post
    @kazal wht time do u set in ur humax to use this .bin..?..
    Dear Sir,
    Sorry I didn't mention it, I use it with vPlug1.4.2 for my SS2 DVB card.
    I'm a novice & I don't know much about…
    So, I think this program may be for vPlug with DVB card.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top