Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: humax digi tv

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    dublin
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default humax digi tv

    stie cineva ? de ce se blocheaza ? al meu si nu numai se blocheaza aproape zilnic si trebuie sa dau o setare implicita .sa o ia din nou de la inceput .

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai facut update de soft ? Dupa update parca se fixase acest bug .

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    .....humaxul meu de la digi are ultimul up-date incarcat si merge ff bine ,este humax digi+2 ,deci dai un up-date automat si se rezolva.
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    dublin
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AG.LAUR View Post
    .....humaxul meu de la digi are ultimul up-date incarcat si merge ff bine ,este humax digi+2 ,deci dai un up-date automat si se rezolva.
    cum se face update ?

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    .........din telecomanda menu - instalare - actualizare - actualizare automata ,astepti sa-ti incarce ultima vers de soft nov.'06
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    dublin
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AG.LAUR View Post
    .........din telecomanda menu - instalare - actualizare - actualizare automata ,astepti sa-ti incarce ultima vers de soft nov.'06
    nu vrea ma chinui de vreo 2 ore . sa fie vre o smecherie ? ca de buna voie nu vrea .

  7. #7
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fanta zicea, ca s-a scos temporar update-ul de software+EPG-ul, pt a face loc activarilor. Asa ca nu te mai chinui...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    dublin
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea View Post
    Fanta zicea, ca s-a scos temporar update-ul de software+EPG-ul, pt a face loc activarilor. Asa ca nu te mai chinui...
    mersi ! chiar nu mai stiam ce sai fac .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top