Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: altdvb + diseqc

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default altdvb + diseqc

    Salut
    cum pot regla altvb cu diseqc.eu am facut odata dar nu a putut sa memoreze numai 4 satelite.cineva sa-mi ajuta.mersi

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Uite asa ! daca H-H este perfect montat !

    - in fereastra de jos selectam tab-ul Satellites si vom descoperi in lista cei doi sateliti deja configurati : Astra si Hotbird
    - pentru a adauga un satelit nou facem right-click alegem add-satellite si selectam din fereastra satelitul dorit printr-un dublu click dupa care daca sintem de acord cu optiunile de configurare LNB click pe save
    - constatam aparitia in lista satelitilor a celui adaugat dupa care facem un dublu click pe linia acestuia pentru a-l selecta
    - satelitul selectat este de cele mai multe ori insotit si de o lista de canale , daca nu sau lista este incompleta facem din nou right-click in fereastra si alegem scan
    - se deschide o ferestra complexa in care avem multiple optiuni
    - sa incepem prin a actualiza lista de transpondere , asta daca avem o conexiune Internet si daca nu acceptam lista predefinita, apoi facem un dublu click pe transponderul pe care dorim sa-l folosim ca referinta pentru procedura de cautare a pozitiei
    - click pe Show alegem DiseqcConsole si cu procedura deja descrisa cautam si memoram pozitia satelitului dupa care inchidem acel meniu
    - click pe Select pentru a selecta lista de transpondere de scanat si click pe scan
    - procesul dureaza in general mai putin decat la un receptor classic ! dar pe unii sateliti unde dorim sa scanam transpondere cu symbol rate mic ( Intel902 sau EutelsatW2 ) va recomand sa mariti valoarea LockTime de la cea implicita la 2000-2500 lucru care va mari durata procesului pentru intregul satelit.
    - odata incheiata scanarea selectati UPDATE – replace old channel list si veti avea o lista la zi a canalelor de pe acest satelit.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut!

    Am, o problema.cand ajung la diseqc console scrie ca diseqc1.2 is not supported by driver/hardware.asta ce insemamna.ce pot sa fac impotriva asta
    mersi pentru ajutor

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai intai spune ce antena ai, cu motor (de care) sau cu comutator Diseq?

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am un pozitioner motek cu motor o parabola offset si a placa dvb ss2

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Click pe Tools alegeti Device Info/Config si aici selectati Standard driver vers >= 4.4.0 , din acest moment puteti comanda motorul H-H

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am un actuator strong 12 un pozitioner motec si o placa dvb ss2.nu pot sa fac configurarea la diseqc in altdvb.mersi pt ajutor

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top