Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default DIGITV si HOTBIRD

    Salut,
    scuze, poate mai scrie insa am nevoie urgenta de raspuns. Am digi am luat al doilea lnb cu spliterul ala cu tot. imi spune si mie cineva la ce distanta de celalat LNB il pun pe tija pe cel pentru hotbird si daca trebuie rotit cum e cel de pe intelsat si cat il rotesc? scuzze, sunt incepator rau la chestia asta, adica habar nu am, asa ca apelez la voi care sunteti pe domeniu.
    merci mult de tot,
    sivliu

  2. #2
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by silvius View Post
    Salut,
    scuze, poate mai scrie insa am nevoie urgenta de raspuns. Am digi am luat al doilea lnb cu spliterul ala cu tot. imi spune si mie cineva la ce distanta de celalat LNB il pun pe tija pe cel pentru hotbird si daca trebuie rotit cum e cel de pe intelsat si cat il rotesc? scuzze, sunt incepator rau la chestia asta, adica habar nu am, asa ca apelez la voi care sunteti pe domeniu.
    merci mult de tot,
    sivliu
    Ai primit raspunsuri, nu glumă.....
    Al doilea lnb il pui in dreapta cum te uiti din spatele reflectorului. Distanta o stabilesti din teste....intri in conserva pe o frecventa de HOT si "nervi de oţel"...rotirea la final pentru fineţe...
    ps. Atenţie la swick...
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Parca splitaru imparte semnalu poate ai un Disec care uneste semnalu de la 2 lenb si distanta e relativa unghiul conteza mult .

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci de rasp.... e ok, merge, cu disec of course. problema e una singura: vad totul lacrima, excelent, mai putin 11604H 27500 care e cu rtl. ala neam nu il pot face sa mearga. a mers un pic si asta a fost totul. ma tine numai pe bad or no signal.... so help pls

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai misca de LNBul de HotBird stanga dreapta sau sus jos pana obtii semnal maxim la quality.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    probabil ca asta era. singura chestie pe care o faceam eu era sa misc stanga-dreapta si sa invart de lnb. nu m-am gandit sa dau in sus si in jos... incerc merci mult. daca mai aveti idei puneti ca am nevoie neaparata de rtl.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca LNB-ul pentru HotBird trebuie sa fie pozitionat mai jos decat cel pentru Intelsat 1°W (cu cat satelitul are elevatie mai mare, LNB-ul corespunzator trebuie sa fie mai jos).

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai da, asta in primul rand si suportul cumparat il pune mai jos,
    Insa m-am uitat si nu pot sa dau decat stanga/dreapta si mai aproape sau mai departe de antena. Nu pot in nici un el sa pun mai sus sau mai jos decat e suportul ala .... sa incerc sa apropriu si sa departez LNB-ul de offsetul ala?
    Last edited by silvius; 12th January 2007 at 22:52.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit si am semnal 72, calitate 40 da' tot nu merge tp-ul ala cu rtl-ul. se aude doar zgomotul ala stupid, insa no image help

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Alied States of America
    Posts
    788
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by silvius View Post
    am reusit si am semnal 72, calitate 40 da' tot nu merge tp-ul ala cu rtl-ul. se aude doar zgomotul ala stupid, insa no image help
    Alo inginerii iar ati beut tuica si nu va treziti! RTL din 1 ianuarie nu mai emite pe Hotbird ci pe astra daca nu beati asa de mult alcool si intrati pe teletext vedeati ca s-a mutat Astra 1H tp 12188 H

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SkySnows View Post
    Alo inginerii iar ati beut tuica si nu va treziti! RTL din 1 ianuarie nu mai emite pe Hotbird ci pe astra daca nu beati asa de mult alcool si intrati pe teletext vedeati ca s-a mutat Astra 1H tp 12188 H
    cred ca se refera la RTL II
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, asa e, rtl 2 si super rtl

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    isi face cineva timp si de mine pls?

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    rabdare..azi am luat un suport identic, de la tehnic B si urmeaza sa vedem unde-i baiul.
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca reusesti si e ok,posteaza o poza a LNB-urilor.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top