Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi pe Dreambox

    Am doua abonamente la Digi, dar sincer, as vrea sa pot folosi una din cartele pe un alt receiver, cred eu mai de calitate.
    Daca exista cineva care se ofera sa-mi "divorteze" una din cartele pentru a putea sa o folosesc pe Dreambox, rog PM.
    Bineanteles, orice serviciu are pretul sau, asa ca nu ma astept sa fie gratis.

    Multumesc mult.
    Dreambox 7000, Echostar 3000IP, MR, SkyCrypt 0.78. Aston, Invacom 0.3, Offset 1.5

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se vede treaba ca nu ai prea citit niste reguli ale acestui forum. O asemenea dorinta nu se exprima in gura mare pe forum.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Sincer, nu am "vazut" nici o alta modalitate de a cere ajutorul celor de pe forum. Poate poti tu sa-mi spui un alt mod de a-i contacta pe cei care ar putea sa ma ajute.
    2. Faptul ca am cerut ajutor in folosirea uneia din PROPRIILE mele cartele Digi pe un alt receiver nu stiu de ce o consideri o incalcare a regulilor acestui forum, atata timp cat nu m-am gandit in niciun fel la s*h*a*r*i*n*g sau alte metode de piraterie, cum probabil insinuezi.
    3. Cred ca daca post-ul meu ar fi fost o incalcare a regulilor, probabil unul dintre moderatori mi l-ar fi sters.

    Oricum, multumesc mult ca mi-ai atras atentia.
    Dreambox 7000, Echostar 3000IP, MR, SkyCrypt 0.78. Aston, Invacom 0.3, Offset 1.5

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Morocco
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se poate frate :ma documentez si iti dau detaliii,
    3 DM 800 HD ,CCCAM2.1.4

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai nu pot sa-ti recomand vre o modalitate pt. ca daca as cunoaste as exploat si eu o asemenea oportunitate.Eu am inteles de pe forum ca o asemenea manevra ar fi similara cu pirateria, fiind neagreata de furnizor.

  6. #6
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    lasati oameni sa bage divortul dintre cartela di receptor...sa avem si noi mai multe cartele digi...ca au inceput sa scada


  7. #7
    Think free! Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Citeste si asta: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=33077

    Piraterie... sunt cativa care se ofera sa te ajute pentru... 100 euro.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce rai santeti
    NONE

  9. #9
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    adica cum? rau ? de ce?


  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Post boom/dolce/Digi pe DM500;7000:7020

    Quote Originally Posted by crisbig View Post
    Am doua abonamente la Digi, dar sincer, as vrea sa pot folosi una din cartele pe un alt receiver, cred eu mai de calitate.
    Daca exista cineva care se ofera sa-mi "divorteze" una din cartele pentru a putea sa o folosesc pe Dreambox, rog PM.
    Bineanteles, orice serviciu are pretul sau, asa ca nu ma astept sa fie gratis.

    Multumesc mult.

    BOOM/Dolce/Digi pe DM500:7000:7020
    instalezi imaginea Gemini 3.30
    mergi la blue panel, faci download la CAM-ul CCcam 1.6.1 si la settings de 1.6.0
    intri cu telnet/ssh pe dreambox si editezi /var/etc/CCcam.cfg
    cauti linia care incepe cu BOXKEY
    transformi seria receptorului tau (e pe spate) in hexa (fara ultima cifra).
    exemplu: daca seria este 12345678, transformi 1234567 in hexazecimal (cu calculatorul de windows) si iti va da ceva de genul 0A DA ...., 4 bytes (adica 8 cifre hexa)
    asta o pui in linia de BOXKEY (adaugi alta dupa modelul celei comentate) in CCCam.cfg
    adica:
    BOXKEY: /dev/sci0 0A DA XX XX

    bagi cardul de boom/dolce (oricand doresti, poti de la inceput) intri la blue panel si dai restart la CCcam (apesi buton albastru pe telecomanda si apoi verde).

    apropo, in blue panel trebuie sa setezi sus, la prima linie CCcam (sageata dreapta), nu "Common Interface" la tipul CAM-ului utilizat.

    asta e tot. ai boom/dolce/Digi pe DM500;7000:7020

  11. #11
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca imi arati mie seria receptorului pe spatele receptorului Digi [si care sa fie utila la operatiunea pe care ai descris-o] , tai felii receiverul si il mananc cu ketchup iute .

  12. #12
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Daca imi arati mie seria receptorului pe spatele receptorului Digi [si care sa fie utila la operatiunea pe care ai descris-o] , tai felii receiverul si il mananc cu ketchup iute .
    poate a vrut sa spuna din meniu am sa incerc astazi sa vad ce si cum


  13. #13
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Italia
    Posts
    53
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare...ma intereseaza si pe mine cum sa fac pentru a putea pune cartela de d.igi in dreambox.Daca poate cineva sa ma ajute rog pm.

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    penrtu a imperechea o cartela de abonat nagra 2(digi) cu un DB ai nevoie sa cunosti doua lucruri:seria IRD,care nicidecum nu ar fi agatata undeva pe receptor sub nici o formA;
    BOXKEY-serie unica care se afla si pe cartela si in aparat ,conditie fara decare nu functioneaza.e o operatie riscanta pt. ca s-ar putea sa ramai fara cartela.salut.

  15. #15
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Italia
    Posts
    53
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare.Vreau sa explic aici o situatie.Acum cateva saptamani un prieten de-al meu si-a cumparat digi si m-a chemat pe mine sa-i montez antena.Dupa ce toata treaba a fost gata am bagat cartela sa vedem si noi digi...imi venea un mesaj unde zicea ca ..cartela este nepereche.Am sunat serviciu clienti si em explicat care este situatia.Mi-au cerut seria cartelei si un cod ce este in spatele decoderului...mi-a spus apoi sa astept putin...in 2 minute a aparut....lumina.Asta nu a deschis decoderul sa ia boxKeyul.Cu decoderul gigi nu ma prea pricep...dar ma intreb si eu daca se poate face ceva stiind doar seria de pe spate a decoderului si seria cartelei.Poate sa-mi explice si mie cineva cum a imperechiat ala de la digi cartela si decoderul stiind 2 serii? Salutare.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top