Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor Kaon Focus

    Ieri am vazut si eu prima oara un receiver Focus (mi l-a adus un cunoscut, "las' ca stiu eu ca-l faci") care nu vrea sa decodeze (apare "scrambled channel"). Canalul Focus TV merge (cand scot cardul nu mai merge), celelalte canale free functioneaza, la subscription status scrie 01 Jan 07 pana pe 31 Jan 07, dupa spusele posesorului este platit pana in august 07. A dat telefon la ei si i-au spus ca totul e in ordine, din punctul lor de vedere e OK si ar trebui sa mearga. I-am dat un Factory Reset, am cautat canalele din nou, l-am lasat toata noaptea pe TVR1 si totusi nu vrea, numai pe cele FTA le vede. Aveti sugestii?

  2. #2
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scoate-l din priza si baga-l iar. Mai pateam si eu asa, si doar prin decuplare isi revenea...poate e la fel si la tine

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L-am scos si l-am bagat de s-a tocit stecherul, tot nimic. Cred ca-l paste o vizita in tara. Mai nashpa este ca amicul amicului (adica posesorul de drept) lucreaza pe un vapor si nu ajunge el prea repede in tara, pana atunci ii expira abonamentul

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut si asta, tot fara rezultat. La mama lui cu el!
    Oare chiar asa trebuie sa fie, fara card nu poti vedea nici macar canalele FTA?

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da asa este la FOCUS ,fara card nu vezi nimic chiar si promo merge numai citeva minute.
    Aparatu are problema cu cititoru de cartela.

  6. #6
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202, Longitude: 27.322, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea View Post
    Scoate-l din priza si baga-l iar. Mai pateam si eu asa, si doar prin decuplare isi revenea...poate e la fel si la tine
    ...he, he, he....sa moara si capra vecinului. Si taceati din gura.
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  7. #7
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Suna la 0214067220 si spune-le ca iti apare "Scrambled Channel", desi ai subscriptie, zi-le ca ai impresia ca e o "problema de peering" si iti vor retrimite secventa de imperechere. Si va porni. Daca totusi..... fugi la dealer
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default sambata au fost problele la toti

    asa cred
    pana acuma mia mers
    sambata si duminica PROBLEME
    acum LUNI ora 20 merge iar pe toate transporderele.
    deci nu stiu nici eu inca
    vezi si u acuma merge?
    pa

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-a rezolvat, am dat telefon si l-au activat iar. E greu sa fii prost, dar habar nu aveam cum merge focus. Mersi tuturor de ajutor!

  10. #10
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Banuiam.... se intampla sa se imbarlige sistemul. Bine ca merge
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    S-a rezolvat, am dat telefon si l-au activat iar. E greu sa fii prost, dar habar nu aveam cum merge focus. Mersi tuturor de ajutor!

    activarea propriu-zisa la focus se face in 2 pasi : 1) activarea smart-cardului si 2) imperecherea smart cardului cu receptorul. semnalul de imperechere se transmite un nr limitat de zile . daca in acest timp receptorul nu este pus pe satelit , degeaba ai cardul activat . receptorul nu-l recunoste si sanatate .

    PS Nu tu esti prost . Cineva trebuia sa intuiasca problema ta . bine ca macar au stiut ce sa faca cand le-ai spus tu. Din experienta , banuiesc ca si la BOOM se intampla cam la fel , numai ca sa te pazeasca Dumnezeu de asa ceva . Operatoarele de la ei nu au auzit de semnal de activare , peering si alte deastea . Oricum nu au drepturi de reactivare .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top