Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Dbox2 si CC*cam

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    92
    Posts Thanks / Likes

    Default Dbox2 si CC*cam

    salutari pentru cei care vor sa puna pe dbox2 CC*cam, merge .. si pe canalele S*k*y nu mai intrerupe asa de tare .. cum face G*box .. acum o sa tin un sistem hibrid CC*cam si G*box

    ps: mersi enrique

  2. #2
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si cum ai reusit sa il instalezi...?ne dai si noua reteta

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vreau si eu solutia.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    UE
    Posts
    164
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ex, la Keywelt(Neutrino) vers. Septembrie trebe numa sä-l copiezi in var/bin si-l potzi activa in meniu.Ccam.config in var/etc,Softcam si AutoRol in var/keys.Eu nul-l folosesc da pe forumul Keywelt le merge.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    92
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut, exact asa se face .. Florin

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pe enigma se poate?

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    92
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe orice se poate sistem linux (comunicarea intre procese se face lafel pe toate sistemele bazate pe linux) doar sa fie compliat executabilul pentru sistem .. dbox2 si seria dm (excluzand seria DM 7025 care sunt pe arhitectura MIPS) sunt bazate pe aceeas arhitectura (power pc) diferenta majora pe care o are e frecventa de tact (dbox2-66MHz si Dm-250Mhz)
    deci, piceri trebuie sa mearga .. si daca n-ai un script de start pe imaginea ta bazata pe nucleu enigma .. cel mai usor te conectezi la el prin telnet sau ssh si ii dai <CCcam &> enter.
    ps: sper sa nu mai modifice iar postul
    FLorin

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top