Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: strong srt 4401

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default strong srt 4401

    buna

    am pus softul original din greseala pe receiver "strong_SRT4401_Sharp0614_2M_Original_061127.e lz". Acuma am problema ca nu mai pot sa ii fac nici un emu upload, si am incercat sa ii pun iara unul mai nou dar imi zice ca este firmware gresit. Care firmware trebuie sa il bag sa mearga iara emus?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..softul original....e ORIGINAL....nu suporta emu...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da atunci ce firmware trebuie sa pun ca sa mearga din nou? pt. ca a fost alt soft pe el cand l-am primit. au mers emu si cardsharing

  4. #4
    alex1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Red face

    am scris de doua ori linkul

  5. #5

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca ai pus in threadul gresit pt ca eu am strong 4401 si nu openbox, sau trebuie sa bag un firmware de pe openbox si atunci merge?

  7. #7
    alex1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    imi cer scuze dar am spus mai sus ca am gresit prima data si linkul este pt strong nu pt openbox al doilea link

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si atunci care trebuie sa trag si cum sau cu ce trebuie sa fac firmware update, pt ca am incercat cu DnUpMan dar nu recunoaste files.

  9. #9
    alex1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    vezi ca scrie srtrong 4401firmware emu &card sharing ok si
    descarca-l

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asi mai avea o intrebare cand vreau sa ii bag noul soft, imi zice ca port1 este inchis, STB power on, cum pot sa il deschid

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acuma am reusit sa deschid port1 si am bagat un nou soft cu DnUpMan, imi incarca, ajunge la 100% si imi zice ca writing si sa nu inchid receiverul, atunci se termina dar pe receiver imi mai arata ca updaten firmware si asa ramane, la
    softtul nou cand am schimbat ceva, sa inchis receiverul si s-a aprins din nou singur, ce fac gresit?

  12. #12
    alex1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    ce sa zic mai fa operatia inca odata ,daca nici atunci nu functioneaza pune alt soft tot de pe frocus sti care sectiune pt ca ti-am spus mai sus linkul.ma tii la curent daca se mai intampla ceva

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit dupa a 15 oara cu softuri diferite, asta a mers SRT4401_Sharp0614_2M_XCAS_060411.elz

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Satchinez-Timis
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by chris2210 View Post
    am reusit dupa a 15 oara cu softuri diferite, asta a mers SRT4401_Sharp0614_2M_XCAS_060411.elz
    Daca raspundeai si tu frumos la postul meu te ajutam cu patch "online" nu la boot-up...dar nah..eu dupa chefuri sunt mahmur...(problema e că nu beau!)



  15. #15
    AydenCJ
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default problema

    am exact aceeasi problema, fiti va rog amabili si ajutati'ma si pe mine, nu vreau softuri cu CS si nici chei, vreau doar meniu anterior, nu vad nici o modificare care sa merite incarcarea acestui nou meniu, imi pare tare rau ca l-am pus, cu ITLINK339 orice incerc sa incarc imi spune ca nu e corect iar daca incerc cu ITLINK338 sta agatat la downloading firmare... cu dnupman 3,51 n'am nici un rezultat, deci va rog, sa imi spuneti cu ce aplicatie ati incarcat versiunea de soft anterioara.
    Va multumesc
    A.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top