Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Max Tv =globo=

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default Max Tv =globo=

    Am cumparat de la Max-Tv tot tacmul de la ei cu un receptor marca GLOBO 6010 CR si nu merge bine dupa 10-15 min. se opreste si mi pune TV CODAT e vre-o solutie?
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  2. #2
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    du-te inapoi cu el... GLOBO ... cine le mai face si pe astea? cred ca romanii

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil,romanii. Ia-ti si tu un Echosmart 790 de la D&K Satellite la 2,5mil care mere bine pe Max.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Firma Globo a falimentat in urma cu vreo 4-5 luni. Cu firma Globo a picat si FullX TV pentru ca Globo era actionarul principal.

    Semnatura se incarca...

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down

    GLOBO,cele mai proaste aparate ce exista pe piata.
    Am avut in mana globo si nu mergeau bine cu max , dupa 10-15 minute nu mai reconostea modulul(canal codat) ,trebuia oprit si dupa aia mergea iar putin dar deschidea imaginea greu.
    Si o curiozitate ,cand incercam sa bag modulul viace. in orificiu de cam face scintei,am schimbat 3 bucati dar toate faceau la fel.
    Apropo ,camul de conax cu focus nu il deschidea aproape de loc (10 incercari -1 reusita)
    Deci scapate de el.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by jomi View Post
    Am cumparat de la Max-Tv tot tacmul de la ei cu un receptor marca GLOBO 6010 CR si nu merge bine dupa 10-15 min. se opreste si mi pune TV CODAT e vre-o solutie?
    Or fi modeste nu zice nimeni ca nu , dar suna la nr
    021 - 3442276 in zilele lucratoare de la 9-17 si poti rezolva problema acolo repede.Am instalat multe si din seria 7000 nu am avut probleme cu ele.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top