Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default Eurosport & Eurosport2 ---> OK pe Hotbird 13*E

    Eurosport & Eurosport2(inclusiv in romana) ---> OK pe Hotbird 13*E

    11240V SR27500

    ...si asta datorita numai si numai cheilor Nagra ale Cyfrowy Polsat!

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Timisoara, RO
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus
    N 7101 01 BE0FDC9BF742F9C4A856847B24B9D845 ;Polsat
    pe echosmart, si nu merge
    mai trebuie ceva ?

    premi si d+ merg.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    ARAD
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    Eurosport & Eurosport2(inclusiv in romana) ---> OK pe Hotbird 13*E

    11240V SR27500

    ...si asta datorita numai si numai cheilor Nagra ale Cyfrowy Polsat!
    Confirm merge si pe SS2.salut

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Timisoara, RO
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Merge daca pui si versiunea 1,93 Spaniolul
    pai 2.53 ce are

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Kaputt - EUROSPORT si EUROSPORT 2 (in romana) -
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu mai merg Eurosport/Eurosport2 pt. ca au"picat" Cyfrowy Polsat

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu au picat. Am verificat pe SS2 si sunt OK.
    Gigel


  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Navodari
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu mai merge nici pe SS2 .
    Bety

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine merg!
    Verificat pe Pol$at Sport Estra si Esp 1 si 2 in ro la ora 20.43.
    Gigel


  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    iti merge si pe kaon?am softu de pe rdi si mi-e nu imi merge,polsat e ok

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe SS2 cu vPlug deocamdata mai merge.
    Daca nu vrea, dati dublu click pe Nagravision, ca in poza:


    Pentru S2emu se da dublu click pe 1801 in Info :

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SLAman ,
    Am incercat dupa cele spuse de tine si ....merge cateva secunde,se bocheaza un timp, iar merge cateva secunde si tot asa.
    Unde e baiul ?
    Este la care merge continuu,fara blocaje?


    Multumesc


    Respecte maxime
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default

    confirm si eu cele spuse de don Pedro. Mi se blocheaza si mie vreo 2 secunde apoi iar revine. Stie cineva care e shpilul?
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine merge fara intreruperi. Cu vPlugul porneste mai greu dar merge.
    La vPlug bifati Enable AutoECM in Vplug/Show Monitor/Preferences:

    Dar mai bine incercati cu S2Emu, merge din prima daca faceti cum am zis in postul anterior.
    Lasati activat doar unul din pluginuri (vPlug sau S2Emu).
    Chestia cu dublu click pe 1801 se aplica pentru fiecare canal.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    437
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine merge si ESP, si ESP2 fara nici o intrerupere pe un GS-FTA7001S.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top