Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    53
    Posts Thanks / Likes

    Default doua ss2 la un lnb ??

    Oare se poate lega doua ss2 din pc-uri diferite la un singur lnb , fara nici un montaj

  2. #2
    backup_2k
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Doar daca e lnb twin
    Altfel "NU"!

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau cu DA cu diseqc 4X2

    http://www.bfm-satshop.de/pd1086078025.htm

    sau ai aici o multitudine de variante

    http://www.sadoun.com/Sat/Order/Switches.htm

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    MACONDO 45.3N- 25.5E
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @secheiadi ,
    DA.
    Poti sa legi, prin intermediul unor splittere la 1-2 Ghz si cu DC pass aproape cate vrea muskui tau.
    DAR:
    -O singura placa asigura alimentarea/comanda LNB-ului. Celelalte le pui pe off, la setari alimentare LNB. Nuai ce cauta cu disecq, ala este pentru mai multe antene/LNB-uri si o singura placa/receptor.
    -Toate receptoarele vor vedea aceeasi polaritate (vertical sau orizontal) si aceeasi subbanda( 0 sau 22 Hz) sus sau jos.
    -Poti vedea programe diferite dar cu restrictiile de mai sus.
    -Daca insumezi mai multe splitere attenuarile se insumeaza si risti sa nu mai ai semnal suficient. Si mai depinde si ce splittere folosesti.
    -Exista splitere active care sunt recomandate pentru de la 4 receptoare in sus pe acelasi cablu.
    -Two Way Splitter cu DC Pass este recomandat pt. 2 receptoare ca cel din imagine.http://www.sadoun.com/Sat/Products/SONY/Picture_015.jpg
    -Sa nu folosesti pentru receptie digitala amplificatooare de semnal. Imbunatztirea calitatii se face numai prin antena mai mare, LNB cu castig mare si zgomot mic, si un cat mai bun reglaj.
    @ all,
    -atentie, omu a intrebat :mai multe receptoare la o singura antena/LNB.
    -raspunsul vostru este pentru situatia cu mai multe antene/LNB uri.
    bafta @all,
    danjoedesinaia
    SS2`s of the World, Unite !
    "Raise your glass to the hard working people,
    Lets drink to the uncounted heads.
    Lets think of the wavering millions,
    Who need leaders but get gamblers instead."

  5. #5
    backup_2k
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    dar, daca-si mai cumpara tzshpe echipamente..poate prinde si sateliti din alte galaxii..

    eu am inteles "un lnb"..

    Respect total,

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    53
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc tuturor pt raspunsuri in special @danjoe.
    am pus un spilter cu DC-pass si merge , adica doua SS2 la un singur LNB.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. lnb=doua receptoare?
    By CHAMPY in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 15th April 2006, 05:18
  2. Doua placi...
    By skycleaner in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 20th November 2005, 08:22
  3. A doua tinerete ...
    By mihaip in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 31st August 2005, 15:45
  4. lipire a doua mpg sau avi
    By adam666 in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 1
    Last Post: 19th September 2004, 23:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top