Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor configurare router

    Am un router NETGEAR WGT624 si nu reusesc sa-l configurez. Mai exact, cand dau 192.168.0.1 nu intra in menu. Practic nu reusesc sa-mi dau seama ce-mi lipseste. Daca are cineva un asemenea router si il foloseste, il rog sa ma ajute.

  2. #2
    ¨˜”°º member º°”˜¨ ®™ Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,751
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    Poate gasesti aici ....http://kbserver.netgear.com/



  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate nu reusesc, am impresia ca routerul nu trebuie conectat in placa de retea a calculatorului, ci in mufa USB, cu ajutorul unui adaptor pe care eu nu-l am.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Austria,Sgb/Tm
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Netgear Wgt624

    Quote Originally Posted by doctorul View Post
    Am un router NETGEAR WGT624 si nu reusesc sa-l configurez. Mai exact, cand dau 192.168.0.1 nu intra in menu. Practic nu reusesc sa-mi dau seama ce-mi lipseste. Daca are cineva un asemenea router si il foloseste, il rog sa ma ajute.
    Hallo Doc
    Fa un reset si incearca adressa 192.168.1.1

    te login cu

    admin
    password

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Afacut si asa si nu merge.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    înceraca
    Run
    cmd
    ipconfig
    si vezi unde esti conectat (Daca esti conectat...)



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nº 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    conecteaza doar placa ta de retea si routeru .... apoi da reset la router .... la placa de retea pune obtain automaticly ! dupa ce isi ia ip .... deschide un browser cu ip-ul ce iti apare ca gateway!

    apoi user: admin si parola 123456 sau admin123

    Success
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai aici am impresia ca e buba, ca la gateway nu apare nici un ip.
    Nu pot concluziuona decat ca routerul este defect

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Austria,Sgb/Tm
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default Pdf WDF624

    http://kbserver.netgear.com/pdf/wgt6...er_id=38841659

    Aici ai Documentatia
    apropo cum te conectezi la ruter prin kablu sau wireless?

    http://www.routerlogin.net

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    prin cablu, normal, nu crosband

  11. #11
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca urmatoarele:
    -skimba cablul intre router si PC
    -da un reset la router
    -da un reboot la PC
    intra la urmatoarele linkuri, poate iti sunt de ajutor
    http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm
    http://www.portforward.com/english/r...24/default.htm

    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top