Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Russian Federation
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default DREAMBOX 500 AJUTOR CONEXIUNE OPTICA CU REALTECK ALC850

    Incerc sa cuplez dm500 (optical out) cu cel de la placa gygabyte 1000 (optical), si nu merge.Stie careva cu se face treaba asta ?
    Mersi.[/b]

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la optiuni bifezi "AC3 default output" (sau ceva similar) si o sa mearga.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Russian Federation
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu merge am incercat

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe partea placii de sunet este totul setat bine? pentru ca Dreambox da sunet prin optical daca este bifat aceea optiune. insa daca nu este setat bine pe PC ... ai instalat driverii necesari? eu zic ca problema vine de la setarile efectuate pe PC si nu de la BOX.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Russian Federation
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am bagat ultimele drivere de la Realtek , am ales spif out =no output,
    pe spdif in am bifat real time monitor,audio este unlock pe in.Si nici un semnal pe intrare.Am schimbat imaginea de Gem 1.05 cu cea oficiala si nimic

  6. #6
    AtHeNaEvM
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk
    [...] pentru ca Dreambox da sunet prin optical daca este bifat aceea optiune [...]
    nu prea cred...

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    explica

  8. #8
    AtHeNaEvM
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    "AC3 default output" bifat && ac3 pid disponibil -> apid default = ac3 pid

    Code:
    if ( changed && !(haveAC3 && eAudio::getInstance()->getAC3default()) )
            {
                    PMTEntry *audio = 0;
                    audio = priorityAudio(audio);
                    if (audio)
                    {
                            setPID(audio);
                            setDecoder();
                    }
            }
    si nicidecum ce ai zis tu

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ajutor dreambox 500
    By rotterro in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 14th May 2006, 19:54
  2. Fibra optica- ODF - tabel
    By spoealar in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 9th September 2005, 23:50
  3. Cumpar PS2 defect sau lentila optica
    By que_cod in forum Shop
    Replies: 3
    Last Post: 24th August 2005, 11:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top