Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Imphal
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default How to fix fake Dynasat IRD 7100


    Anyone please help me about my Dynasat IRD 7100, the circuit number is YW 0503,made in China.... since dynasat releases new version, I cant watch DreamTV now. So any expert help me please.The board shown in the dynasat website is completly diffrent from the board I got.
    Thanks

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Kuwait
    Posts
    451
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Welcome to RDI friend,
    Dont know much about Dynasat but u can browse here for the INFO.

    http://www.dynasat.com/

    http://www.datasat21.com/

    http://www.thaimisc.com/freewebboard...?user=boransat

    but these r not in english so give it a try..

    take care.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lovebird
    Welcome to RDI friend,
    Dont know much about Dynasat but u can browse here for the INFO.
    but these r not in english so give it a try..
    take care.
    There is CPU upgrade for the fakes not what is on the Dynasat web site! And the firmware is like what Denny did to the metabox, so if you have a 7100 clone you are stuffed, as the guy who sold it to you to get the 5518 loader for it and go DreamSoft Just an idea, better than throwing it in the trash right?

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Iraq
    Posts
    510
    Posts Thanks / Likes

    Default clone dynasat receiver

    tapta,

    PM "winthu" he has a solution for clone receivers like yours.

    or u can browse previous topics and look on"chinese silverbox III" the modifications for clone receivers was mentioned there.

    FYI

  5. #5
    Junior Member Friend
    Join Date
    May 2004
    Location
    Myanmar
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi Friend, give me your email. I'll send the photo of modifications.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Imphal
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Thanks for the help,now I can watch DR**M TV. thanks to winthu for the photo...without him it would have been an impossible.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. general satellite ci-7100 software
    By avatar in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 24th November 2006, 19:53
  2. How to get DreamTV on IRD-7100 (Yangon/Myanmar)
    By mmcaps in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th May 2006, 04:27
  3. How to FIX CLONED Dynasat IRD 7100
    By tapta in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th November 2005, 13:41
  4. receptor gs ci-7100
    By dumitress in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 25th September 2005, 11:15
  5. Packages of Cloned Dynasat Ird 7100
    By tapta in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 20th September 2005, 13:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top