Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: digi

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Question digi

    intrebare : daca vreau sa-mi schimb vechiul receptor de la digi cu humax , trebuie sa reziliez primul contract sau doar il cumpar? ultimul meu soft este din septembrie la HSS-1160NA ,a aparut altul mai nou? ce ma enerveaza cel mai tare la HSS-1160NA este ordinea programelor,de pe ceilalti sateliti.m-am chinuit o zii intreaga sa-mi programez 6 sateliti ,toate bune pana la asezarea programelor in ordine , o debandada curata. are cineva o solutie? inafara sa ,mai folosesc un receptor pentru celelalte canale de pe ceilalti sateliti(ceea ce fac in prezent cu un stronng6155)

  2. #2
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by runcan ioan View Post
    intrebare : daca vreau sa-mi schimb vechiul receptor de la digi cu humax , trebuie sa reziliez primul contract sau doar il cumpar? ultimul meu soft este din septembrie la HSS-1160NA ,a aparut altul mai nou? ce ma enerveaza cel mai tare la HSS-1160NA este ordinea programelor,de pe ceilalti sateliti.m-am chinuit o zii intreaga sa-mi programez 6 sateliti ,toate bune pana la asezarea programelor in ordine , o debandada curata. are cineva o solutie? inafara sa ,mai folosesc un receptor pentru celelalte canale de pe ceilalti sateliti(ceea ce fac in prezent cu un stronng6155)
    De ce nu lasi conserva doar pentru GIGI iar restul programelor pe Strong?
    Butonezi prea mult?
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine cred ca-i o boala cu butonatu televizorului. mii se pare destul de enervant de cate ori vreau sa invart antena si sa dau pe alte programe sa opresc conserva din spate,altfel nu-mi mai functioneaza HH. Cablu de la antena i-mi intra prima data in strong si din el i-mi fac legatura cu gigi.
    ... solutia ar mai fii sa am o antena separat pentru gigi dar din pacate pozitia apartamentului in care stau nu-mi permite sa receptionez numai de la 19.2 * spre est. antena mii montata langa geamul unui vecin care are vizibilitate maxima de la 75* pana la 45* . pe balcon am o antena de la dolce care merge spre alt tv...

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by runcan ioan View Post
    La mine cred ca-i o boala cu butonatu televizorului. mii se pare destul de enervant de cate ori vreau sa invart antena si sa dau pe alte programe sa opresc conserva din spate,altfel nu-mi mai functioneaza HH. Cablu de la antena i-mi intra prima data in strong si din el i-mi fac legatura cu gigi.
    ... solutia ar mai fii sa am o antena separat pentru gigi dar din pacate pozitia apartamentului in care stau nu-mi permite sa receptionez numai de la 19.2 * spre est. antena mii montata langa geamul unui vecin care are vizibilitate maxima de la 75* pana la 45* . pe balcon am o antena de la dolce care merge spre alt tv...
    Bai , da pasionat esti de sateliti.... Mai ai timp si de munca ? Cu ce draq platesti abonamentele la alea 2 DTH-uri ?

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sunt altii mai rai..
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Doua intrebari pentru expertii de pe acest forum:

    1. Am citit multe lucruri proaste despre semnalul Digi atunci cand sunt intemperii. Din cate am inteles, sunt cauzate si de diametrul prea mic al antenei. Digi elibereaza in custodie doar antene din acestea, mai mici?

    2. O singura persoana fizica, am inteles, poate face chiar si 5 abonamente. Daca eu as face doua abonamente (desigur, pe aceeasi adresa, pt. a primi semnal la doua televizoare diferite), as primi doua kituri in custodie si doua instalari gratuite?

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pui o antena mai mare , de 1 m si ai scapat de probleme . Evident reglata la sange , nu reglata de Costica tamplarul sau Nae centralistul .

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema e ca acea antena se cumpara, nu se da in custodie, nu? Mda, eu vreau pomana. Nu mi s-a raspuns la a doua intrebare, insa. Chiar nu cunoaste nimeni? Stiu ca as putea intreba chiar la sediul Digi, dar e o aglomeratie teribila acolo zilnic si nu vreau sa ma duc de la 6AM, ca pe vremea impuscatului. Ma intereseaza sa inchei doua abonamente, unul Po****r, pentru camera parintilor si Baza+Extra1 pentru camera mea, insa ma intereseaza daca pot obtine aparatura in custodie pentru fiecare dintre abonamente, fiind incheiate pe acelasi nume. Well?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zmeura View Post
    1.Mai catre estul tarii au inceput sa dea antene de 0,9m in locul selor de 0,8m care se dau in vestul tarii,unde semnalul e mai bun.Deci cat de cat problema ar fi rezolvata,oricum la ploaie torentiala sau cand e lapovita nu "rezista" nici un DTH cu echipamentul oferit de ei.
    2.Poti lua un singur receptor in custodie,pe celelalte trebuie sa le cumperi.Eventual iei 2 in custodie altfel:unul pe numele tau si unul pe al nevestei,fratelui,tatalui,etc.
    In legatura cu punctul 2, as putea sa iau doua custodii pe doua nume diferite (eu+tata) avand in vedere ca in buletine este trecuta aceeasi adresa? O explicatie mai detaliata a intentiei mele este in postul anterior.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Bowser View Post
    Problema e ca acea antena se cumpara, nu se da in custodie, nu? Mda, eu vreau pomana. Nu mi s-a raspuns la a doua intrebare, insa. Chiar nu cunoaste nimeni? Stiu ca as putea intreba chiar la sediul Digi, dar e o aglomeratie teribila acolo zilnic si nu vreau sa ma duc de la 6AM, ca pe vremea impuscatului. Ma intereseaza sa inchei doua abonamente, unul Po****r, pentru camera parintilor si Baza+Extra1 pentru camera mea, insa ma intereseaza daca pot obtine aparatura in custodie pentru fiecare dintre abonamente, fiind incheiate pe acelasi nume. Well?
    1) http://www.digitv.ro/Ce_este/Ce_este.phtml#abonament :
    "I. Echipamente în custodie
    Puteti lua in custodie atat kitul decodor Digi TV cat si antena!"
    E greu de gasit pe siteul acela minuscul...

    2). "Pentru informatii suna la 031.400.4000"

    3) citesti si restul de pe www.digitv.ro

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by amandigi View Post
    1) http://www.digitv.ro/Ce_este/Ce_este.phtml#abonament :
    "I. Echipamente în custodie
    Puteti lua in custodie atat kitul decodor Digi TV cat si antena!"
    E greu de gasit pe siteul acela minuscul...

    2). "Pentru informatii suna la 031.400.4000"

    3) citesti si restul de pe www.digitv.ro
    Omule, si eu sunt in stare sa citesc pe site-ul oficial, dar eu am cerut detalii care nu se aflau acolo. Totusi, iti multumesc pentru grija si celor care m-au informat. Numai bine!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Bowser View Post
    Omule, si eu sunt in stare sa citesc pe site-ul oficial, dar eu am cerut detalii care nu se aflau acolo. Totusi, iti multumesc pentru grija si celor care m-au informat. Numai bine!
    Scuze, am citit numai ultimul tau post in legatura cu antena in custodie (care se poate). Cu abonament pe diferite nume si acelasi adresa: nu stiu de ce nu s-ar putea. Mai exista si doua case in aceasi curte cu acelasi numar de starda...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top