Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default dublu post

    BUNA seara din germania

    Am bagat un soft sau un key nou prin cs client, a mers fara problem, acuma am gasit unul mai nou si am vrut sä il pun, dar acuma nu imi mai deschide port1 und este legat, am incercat totul ce am citit aici prin forum, am inchis cardsharing, am deschis, am inchis update iara am deschis, daca ma duc pe data transfer im vin e " power on slave STB" si ramane blokat, trebuie sa il scot din curent ca sa mearga iara. cum pot sa deschid iara port 1?

    mersi mult
    Last edited by chris2210; 5th January 2007 at 03:34.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stie nimeni o solutie? am cautat in forum dar nici unde nu a fost problema mea

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acuma merge iara sa pun emu, si m-am pus pe treaba si am bagat cele mai noi emu care le-am gasit, trebuie sa fac ceva cand pun un soft nou? imi arata receiverul daca a decodat un canal? si cateodata imi apare pe un kanal codat " please wait .... keys updatig" ce inseamna asta? ca nu e tot timpul legat cu computerul, de unde isi updaten keys? va rog ajutatima ca sunt incepator si habar n-am cum merge asa ceva.

    mersi

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris2210 View Post
    cateodata imi apare pe un kanal codat " please wait .... keys updatig" ce inseamna asta?
    mersi
    ..probabil emulatorul are functie de autoupdate la keys (asa era pe Polsat cand era in nagra1 sau pe elvetieni(sf1,tsr1..etc)..asta nu inseamna ca si mai functioneaza...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acuma mi-a deschis francezi care erau inchisi, m6, multivision, teletoon, merge
    si mi-a aratat tot auto update keys si a mers

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar daca mut atunci cauta iara din nou si dureaza vero 2 minute pana merge. Exista si alta posibilitate?

  7. #7
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut chris eu am strong 4401 de la maxx tv nou nout si nu-i bag soft defapt nimic nu bag in el doar ma uit la programe si se blocheaza singur citeodata il opresc din telecomanda dar citeodata trebuie sa in scot din priza si nu-l am decit din septembrie 06 nu cred ca-s prea bune

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am tot de la max TV, paket complet, pana acuma nu am avut probleme de blokat dar si eu cred nu is prea bune, am sa imi i-au un dreambox si viaccess cardslot pt maxTV, si atunci pot sa decodez si mai multe kanale, dar pana atunci incerc cu el ce se poate.

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariuss View Post
    salut chris eu am strong 4401 de la maxx tv nou nout si nu-i bag soft defapt nimic nu bag in el doar ma uit la programe si se blocheaza singur citeodata il opresc din telecomanda dar citeodata trebuie sa in scot din priza si nu-l am decit din septembrie 06 nu cred ca-s prea bune
    .........da, a-i mare dreptate cu rec strong 4401 de la max care are anumite probleme ,pana acum din 7-8 stronguri 4401 instalate ,la toate am intalnit aceeasi problema de soft ,i-ti afiseaza pe ecran "lipsa semnal" de-si semnal exista ,daca i-l treci in stand-by si revii functioneaza perfect .
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  10. #10
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AG.LAUR View Post
    .........da, a-i mare dreptate cu rec strong 4401 de la max care are anumite probleme ,pana acum din 7-8 stronguri 4401 instalate ,la toate am intalnit aceeasi problema de soft ,i-ti afiseaza pe ecran "lipsa semnal" de-si semnal exista ,daca i-l treci in stand-by si revii functioneaza perfect .
    dar de ce nu au si ei scule bune de exemplu eu vreau unul bun care sa nu coste 100 euro cit e 4401 sa coste 300 da sa fie bun nu cind ti-e lumea mai draga sa inghete imaginea sau sa se inegreasca ecranul si lipsa semnal

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme strong 4401

    Salut,
    Pot sa confirm si eu ca receptoarele strong 4401 de la max se blocheaza destul de des. Mi s-a intamplat sa se blocheze fie cand schimb programele (lipsa semnal......desi exista) fie sa inghete imaginea pe un anumit program si o sigura data sonor distorsionat pe toate programele. Am versiunea de soft 01.05. Oare cu o noua versiune s-ar imbunatati ceva? Pe situl producatorului nu exista nimic.
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariuss View Post
    dar de ce nu au si ei scule bune de exemplu eu vreau unul bun care sa nu coste 100 euro cit e 4401 sa coste 300 da sa fie bun nu cind ti-e lumea mai draga sa inghete imaginea sau sa se inegreasca ecranul si lipsa semnal
    Nu te obliga nimeni sa folosesti rec. de la ei. Iti poti lua un dream. Asta e marele avantaj la max tv.
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit sa bag soft nou pe receptor datorita amabilitatii unui coleg de pe forum. Cele de pe rdi si frocus nu au mers deloc. Fie nu sunt bune fie greseam pe undeva.
    Imi poate spune cineva ce se poate decoda si cum se introduc cheile?
    Multumesc
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by flchitu View Post
    Salut,
    Pot sa confirm si eu ca receptoarele strong 4401 de la max se blocheaza destul de des. Mi s-a intamplat sa se blocheze fie cand schimb programele (lipsa semnal......desi exista) fie sa inghete imaginea pe un anumit program si o sigura data sonor distorsionat pe toate programele. Am versiunea de soft 01.05. Oare cu o noua versiune s-ar imbunatati ceva? Pe situl producatorului nu exista nimic.
    Versiunea 1.06 rezolva aceste probleme. De cand am schimbat softul e alt receptor.
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

  15. #15
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by flchitu View Post
    Versiunea 1.06 rezolva aceste probleme. De cand am schimbat softul e alt receptor.
    ... si de unde ai luat versiunea 1.06 ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top