Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
  1. #1
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Angry Receptoare noi pt max tv?

    pe w2 nu mai am subtitle la viasat-uri se poate upgrada cumva sau spun ei pe max info ca trebuie schimbat receptorul...?
    Last edited by mariuss; 5th January 2007 at 00:59.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Max info spun ca trebuie upgradat softul. Trebuie sunat la dealerul de unde ai luat receptorul.
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariuss View Post
    pe w2 nu mai am subtitle la viasat-uri se poate upgrada cumva sau spun ei pe max info ca trebuie schimbat receptorul...?

    Spune-ne ce receptor folosesti!
    Gigel


  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by flchitu View Post
    Pe Max info spun ca trebuie upgradat softul. Trebuie sunat la dealerul de unde ai luat receptorul.

    Lasa dealerul in pace si rezolva-ti singur problema....stiu un caz ...a stat Strongul 1 luna la dealer si i l-a dat inapoi cu acelasi soft...

    ..spune-ne ce receptor ai...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  5. #5
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am strong 4401,antena 0.9 si motor HH calitete 70% pe w2 ...
    Last edited by mariuss; 6th January 2007 at 13:15.

  6. #6
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    care e cel mai bun receptor de la maxx?

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aici ai softul nou: http://rapidshare.com/files/7077407/...61127.rar.html

    Se apasa tasta ROSIE si alegi subtitrarea....


    Se incarca cu ITLINK339
    de pe http://www.strongsat.com
    STRONG Support Center
    Software downloads for your STRONG product
    Software - SRT 4401

    pt operatiune ai nevoie de un cablu null-modem..

    ..by user fantastica2006.....dintr-un post mai vechi
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    EU-Poplaca
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru un Opentel 4000V stie careva cum se poate face update?
    Daca da, fiti foarte expliciti, sunt incepator.
    Multumesc anticipat.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default strong4404_subtitrare viasat

    dar pentru un strong4404 cine ma poate ajuta cu soft update?

  10. #10
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi yanq dar nu am gasit nimic acolo ... si nu am nici cablu null-modem .lasa ca si asa vreau sa-mi schimb strongul4401 cu ceva mai bun

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariuss View Post
    mersi yanq dar nu am gasit nimic acolo ... si nu am nici cablu null-modem .lasa ca si asa vreau sa-mi schimb strongul4401 cu ceva mai bun
    dai click pe link...apoi mai jos in dreapta apesi pe Free...in pagina urmatore astepti timerul acela sa ajunfa la zero..introduci codul acela care-ti apare..si dai download...atentie..sa nu folosesti niciun accelerator de download...

    ..daca vrei altceva iti recomand DM500...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  12. #12
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DM500 asta ce e? Sti eu am max aici si as vrea ceva compatibil...

  13. #13
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am luat softul ala mai trebuie acum sa-mi iau un cablu null-modem MULTUMESC

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariuss View Post
    Am luat softul ala mai trebuie acum sa-mi iau un cablu null-modem MULTUMESC
    Iti mai trebuie aplicatia cu care incarci softul in aparat (in al doilea link din post)...si bine'nteles cablul null-modem si un PC...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  15. #15
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si ce e DM500 ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top