Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: strong 4401?

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 4401?

    Merg premirele pe acest model?eu nu reusesc nicicum ...
    Not Me!

  2. #2
    alex1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default pt twetty

    ce patch ai pe acest srt 4401,ca sa-ti pot da indicii

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,
    Am un strong 4401 cu cartela MAx si as dori sa stiu ce patch trebuie sa pun ptr a putea baga chei? Si care este procedura? Pe el este acum versiunea 01.05.
    Multumesc

  4. #4
    alex1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default pt fichitu

    se poate pune un nou patch daca l-ai cumparat fara cardul max tv daca nu nu are rost.sectiunea de unde poti lua patchul este;

    http://upl.frocus.net/?lng=en
    multa bafta.speram sa ne fie mai bine in noul an

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A fost luat kitul complet de la max. Iar instalarea a fost facuta de mine.
    .
    Deci pana la urma se poate pune patch pe el sau nu?
    Plus ca nu imi afiseaza subtitrarea la Viasat, iar uneori se blocheaza fie cand schimb canalele fie ingheata imaginea.
    Multumesc

  6. #6
    alex1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Post pt fichitu

    deci kitul este cumparat cu tot cu max Daca spui ca nu-ti merge subtitrarea pe viasat si se blocheaza imaginea ,incarca patchul de pe linkul specificat de mine mai sus
    mai sus am spus ca nu are rost dar daca ai nevoie de un alt patch
    IN CONCLUZIE POTI PUNE ALT PATCH!
    BAFTA

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am luat de pe frocus dar nu merg premierele....
    Not Me!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si bagat manual cheia de la premiere si cred ca nu e cheia aia lungaaaa bagata in patch.
    Not Me!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Linkul nu merge. Si de ce spui ca nu are rost?
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

  10. #10
    alex1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default pt twetty

    premiere key:

    0501 00 d8eecafb6d3ec15aocc899bcfad8973f

    0501 01 3106c8aab3765do3699feeoa476f4eod

    0501 02 f6e82981cda9101163b3361bbda91e27

  11. #11
    alex1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default pt fichitu

    am spus ca nu are rost pt ca am considerat ca este suficient ca vezi max tv
    Maine iti voi spune linkul pe care gasesti ce vrei.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta le stieam,cheia din mijloc e valabila dar nu merge...am mai multi clienti care nu au net si le trimit cheia prin sms pt alt tip de receptor.Ai pus tu la strong 4401 si merg premierele?
    Not Me!

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L-am facut....am editat cheile dar nu stiam si nici nu mi-ai explicat cam cum sa fac...trebuie bagate toate,00-01-02-03-04-05 si merge.
    Not Me!

  14. #14
    alex1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default pt twetty

    am crezut ca nu stiai care sunt keyle

  15. #15
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by flchitu View Post
    A fost luat kitul complet de la max. Iar instalarea a fost facuta de mine.
    .
    Deci pana la urma se poate pune patch pe el sau nu?
    Plus ca nu imi afiseaza subtitrarea la Viasat, iar uneori se blocheaza fie cand schimb canalele fie ingheata imaginea.
    Multumesc
    subtitrarea de la viasat e dela ei trebuie upgradat softul si eu am aceeasi problema cu str4401 la maxx parerea mea e ca nu-s prea bune nu stiu ce alte aparate mai au astia de la maxx ca pe site-ul lor nu-i nimic vreau sa-mi iau altul

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top