Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default Max Tv .....Humax PR-HD1000

    Salutare
    Am un Humax PR-HD1000 , (are viaacces) dar nu vrea sa prinda Maxul (toate programele).
    Cu receiverul pe care lam primit de la ei merg toate !
    Vreo solutie ?
    koko

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fii mai explicit: nu ai semnal deloc pe transponderele de Max (sau pe unele), sau este semnal dar nu decodeaza? Pe care satelit e problema? Sirius sau 16°E?

  3. #3
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receiverul de care vorbesti nu are cam de viaccess integrat pentru ca este receiver dedicat Premiere.Max merge perfect cu un modul viaccess red sau cu un cam multisistem(recomand primul modul)

    Fanta
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    FANTA,ai incercat tu MAX cu cam viace. rosu pe HUMAX PR-HD 1000 si a mers
    ?.
    Eu am incercat la 2 s-au3 aparate si nu a citit modulu,in schimb FOCUS cu modul conax a mers s-au merge perfect.
    Am intilnit si HUMAX FOX cu modul viace incorporat din fabrica si nu a descis cartela de max bine (duba 10-15 minute de functionare imaginea ramanea ingetate ,trebuia scos din priza si atunci mergea iar 10-15 minute ,daca te uitai la programe FTA mergea perfect)
    Humax PR-HD 1000 are probleme cu viace.dela MAX.
    HUMAX 5100 merge brici.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci...nu am nici o sansa ?
    (semnal am pe sirius ...dar nu le vede )
    koko

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tot nu vrei sa spui. Ai modul viaccess? De care, rosu sau negru? Este foarte important ce ai fiindca exista anumite incompatibilitati.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Habar n-am ce e ala modul (nu...nu cred ca am)
    La receiver nu se poate baga decat cartela si mai e ceva ..mai mare akolo nu stiu ptr ce este.

    Va multumesc ptr ajutor.
    koko

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite si tu ce a scris Fanta mai sus, receiverul tau nu accepta decat card de Premiere, iar in slotul ala "mai mare" poti baga un modul in care se introduce cardul de Max. Modulul (sau CAM, adica Conditional Access Module) poate fi Viaccess sau Zetacam (asta din urma se impaca mai bine cu Humax-ul 1000).

  9. #9
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A aparut update de soft pentru Humax 1000/2000.
    OTA pe Astra la 19Est.

    Fanta
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK OK ...o sa cumpar un cam Viaacces Red ...ultima intrebare.....ce model de Cam
    (Ci VIaccess CI Modul ) sa iau...din cate am vazut ....sunt de mai multe feluri.

    Am vazut ca exista Viaccess CI-Modul V4.84 ..... 477
    Daca se poate un link sau ...(ceva informatii)


    http://www.streamguru.de/CI/viaccessred477.html

    Va Multumesc
    koko

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-ar putea sa ai probleme cu viaccess rosu pe Humax 1000. Mai bine ia-ti un ZetaCam Blue, merge sigur pe Max si face autoupdate. In plus, costa cam jumatate cat un viaccess si mai ai si un canal pornache.

  12. #12
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu zic ca e mai bine sa-ti iei unul de la ei e mai sigur si mai putina bataie de cap daca vre-o data o sa ai probleme cu el cind suni la ei te intreaba de unde l-ai luat,dau vina pe cam,pe software samd ...

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @KROKY
    eu am un Modul ZetaCam (blue) si un FUNCARD4 si prind ORF si SF
    dar nu primesc FreeX TV. Care PORN se prinde cu CAMUL ?
    Merci

    Scuza limba mea romana, eu sint german si stiu limba numai putin

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    FreeX nu merge, dar merge SexView XXX pe HotBird, 12.360 H 27500 3/4. Atentie, aici sunt mai multe SexView, dar numai cel cu XXX functioneaza.

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am comandat zeta.....cind o sa vina ....o sa va spun si rezultatele
    koko

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top