Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: Mare belea!

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    PH
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default Mare belea!

    Piticu' nu mai boot-eaza. (erase failure + tot tacamul de erori). Am incercat chiar si erase.img.
    Am reincarcat Pli-ul fara reset si acum intepeneste in imaginea de start. Ma mai chinui, o sa-l si las la "rece" pana miine, daca nu, il trimit la garantie.
    Ceva idei?


    O seara placuta!

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    PH
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default In telnet asta-i tot

    Dreambox DM500
    loaded at: 00500000 005EF16C
    relocated to: 00400000 004EF16C
    board data at: 004ED124 004ED16C
    relocated to: 00405194 004051DC
    zimage at: 004058D1 004ECEAE
    avail ram: 004F0000 02000000

    Linux/PPC load: console=null root=/dev/mtdblock5 rootfstype=squashfs ro
    Uncompressing Linux...done.
    Now booting the kernel...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    botswana
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat sa-i faci flash cu un cablu nullmodem si Dreamup-ul ?

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    PH
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default Din pacate da

    Incercat! Si nimic nou. Merge doar incarcata imagine fara reset, dar se blocheaza, sau restarteaza intr-una.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da vreo 3 flash erase cu dreamup si nullmodem...poate merge asa.
    350 kg de scule!

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    PH
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default degeaba

    am dat mai mult de 6 ori, si nimic

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Post

    salut @gabini.eu incercam sa incarc imaginea prin dreamup_v2.18a cu un cablu null modem dar legat la pc cu un convertitor usb.reuseam sa fac erase dar imaginea nu o incarca.se bloca mereu.am gasit un controler serial pci si acum totul merge bine.mi.am dat cu parerea .Forza 46.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    jejejejeje
    Sigur vrei sa pui vro imagine noua precum 3.30 sau PLi sau ceva asemanator !
    fa asa :
    1.Cauta imaginea originala dm500_rel108
    2.instaleazao
    3.Boot cu imaginea dm500_rel108
    4. instaleaza imaginea care tu doresti
    Problema rezolvata !
    Bafta All
    PS: La garantie no o face daca nu are SOFT original jejejeje



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabini View Post
    Piticu' nu mai boot-eaza. (erase failure + tot tacamul de erori). Am incercat chiar si erase.img.
    Am reincarcat Pli-ul fara reset si acum intepeneste in imaginea de start. Ma mai chinui, o sa-l si las la "rece" pana miine, daca nu, il trimit la garantie.
    Ceva idei?


    O seara placuta!


    Baga gemini, ce versiune vrei, si incearca cu alt calculator, si verifica si cablu serial.
    succes.
    dm500

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    PH
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default Deci...

    Pot sa incarc orice img (dreamup+nullmodem), dar fara sa fac flash reset. Porneste, selectie PAL, selectie Engleza, bla,bla si dupa ce scaneaza sat, la sfarsit, da eroare. (Si ciclul se repeta) Daca incerc flash reset, zice ca nu poate si dreamu' o sa fie inutilizabil. Pot sa incarc img. original, nu-i prb. dar la fel face la sfarsitul scanarii canalelor. Si iar restart. Cred ca o sa incarc v.1.08 si il trimit la garantie. (Problema este ca o sa stau doar cu SS2 pina vine inapoi; si voiam sa mai surubaresc CCcam-ul)

    Multumesc pentru intentiile bune!
    Va doresc sa NU patiti si voi d-astea...

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat si eu in situatia sus-data multe variante ,solutia care m-a rezolvat a fost nullmodem cu programul universaldreamup si e ok
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    PH
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default Gata

    Gata cu incercarile. Daca dreamup-ul(vreo 5 versiuni+nullmodem nu a reusit sa faca flash erase, ce sa mai sap? (Un sant eventual) Am instalat versiunea originala (fara erase), porneste, dar la sfarsitul scanarii trsp. restarteaza.
    L-am trimis la garantie. Acum doar citesc posturile altora.
    Recomandare pentru a nu pati ca mine! Nu rescrieti alta img fara erase inainte.
    (Cred ca eu am rescris peste, fara erase flash)
    Oricum, multumesc celor care au incercat sa ma ajute. Promit sa nu mai fac...
    Bafta tuturor!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top