Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Question Dreambox 500 vs Dreambox 7020

    Poate careva sa-mi explice in mare care sunt diferentele intre cele doua receptoare?

    Ma intereseaza sa achizitionez unul pentru ca sa experimentez (nu prea ma uit eu la tv) dar pe de alta parte trebuie sa fie capabil sa functioneze ca un receiver ok (ca altfel nu mi se aproba bugetul).

    Inca ceva, de unde se pot cumpara din cluj? eu stiu de prosat, mai sunt si altii?


    multu

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite aici http://www.rdi-board.com/showthread....ht=500+vs+70xx s-a mai discutat.
    Daca stii germana: http://www.hifi-forum.de/viewthread-116-5834.html


    In afara de Prosat nu stiu daca mai gasesti pe altundeva in cj, dar poti comanda din Oradea de la Elstar eventual.
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate asta nu ma lamureste prea mult, nici macar siteul german.
    Am inteles problema cu tunerul, dar asta nu ma intereseaza prea mult.

    Sa reformulez intrebarea: ce pot face cu DM7020 si nu pot face cu DM500 si viceversa ?

    Multumesc pentru pontul cu elstar (e cu 1 milion mai ieftin decat in cluj)...

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Totul depinde de ce vrei sa faci cu el?
    De ex daca vrei HDD pe 500s, n-o sa poti avea.
    Nu ai CI, ca atare nu poti folosi CAM-uri cu DM500s.
    etc

    Peste asta te-ai uitat? http://www.bomots.de/dreambox/Dreamb...-Leseprobe.pdf
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iar daca mai astepti putin, apare DM 600 PVR si poti sa-i pui si Hard Disk.

  6. #6
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu m insel ai gresit locul. pentru dreambox intoarcete inapoi si un 3d mai injos


    Ciaooooooo

  7. #7
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by savacj View Post
    Din pacate asta nu ma lamureste prea mult, nici macar siteul german.
    Am inteles problema cu tunerul, dar asta nu ma intereseaza prea mult.

    Sa reformulez intrebarea: ce pot face cu DM7020 si nu pot face cu DM500 si viceversa ?

    Multumesc pentru pontul cu elstar (e cu 1 milion mai ieftin decat in cluj)...
    500s este pentru incepatori 7020 este mai avansat...dar trebuie sa stii si unde sa pui mana.

    pentru inceput este bun 500s

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cam asta incercam sa aflu... Sunt expert computere/linux/comunicatii radio, etc. dar de satelit inca nu m-am atins. Eram curios cat de repede o sa ma simt limitat de ce ofera dm 500.

    Scuze pentru ca am gresit forumul. Admin, m-am dus sub scara si mi-am tras doua palme.

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by savacj View Post
    Cam asta incercam sa aflu... Sunt expert computere/linux/comunicatii radio, etc. dar de satelit inca nu m-am atins. Eram curios cat de repede o sa ma simt limitat de ce ofera dm 500.

    Scuze pentru ca am gresit forumul. Admin, m-am dus sub scara si mi-am tras doua palme.
    Cumpara cu toata increderea un DM500s de care in mod sigur vei fi multumit si in cazul in care o sa vrei sa-l vinzi si sa treci pe un alt model pierderea o sa fie minima, desi sunt sigur ca nu o sa te desparti usor de el.
    La multi ani




  10. #10
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Iar daca mai astepti putin, apare DM 600 PVR si poti sa-i pui si Hard Disk.
    Se poate inregistra pe hard extern cu retea (NAS) sau pe PC, dezavantajul e ca nu va functiona Time-Shift in felul asta. Asta e ceea ce mie imi lipseste cel mai mult la DM500 si eventual un Display mi-ar mai placea. ))
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  11. #11
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai bani si esti interesat de o scula serioasa ia cu incredere un 7020.Colegi au uitat sa specifice cit de des se blocheaza si ce calitate maxima ofera dm 500.

  12. #12
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intr-adevar se blocheaza foarte des 500-le , o data la 3-4 saptamani si trebuie sa dai un reset care dureaza 15 secunde , e foarte tragic ......

    Hai fii serios .

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..cu ultima imagine gemini 3.30 DM500 nu mi s-a blocat niciodata...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  14. #14
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Cool

    hai mo Blana insamna ca voi nu frecati receptoarele....numa le tzineti de decor.ce pusca mea sa ridice 2 dej'te ala la care nu se blocheaza dm500 barem o data pe zi (de tre sal scoti din priza)

  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    2,652
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by buleus View Post
    sa ridice 2 dej'te ala la care nu se blocheaza dm500 barem o data pe zi (de tre sal scoti din priza)
    ... shi daca nici io nu le frec p´ale meleee ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top