Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default SS1 imagine distorsionata

    Dupa mai mult timp, am incercat sa urmaresc emisiuni tv cu ajutorul ss1. Am instalat pentru asta prog si watchtv. Dar am imaginea plina de artefacte vizuale (dupa cum se poate observa in imagina atasata), indiferent de setarile care le-as face. Numai imaginile in miscare, cele statice nu.

    Mentionez ca intre timp am schimbat sistemul de operare (de la Server 2003 la XP, nu ma intrebati de ce), iar ca placa video folosesc un 7600GT cu ultimele drivere.

    Are cineva vreo idee de ce se intampla asa ceva?

    Cu respect,
    dolby.

    PS: Cu aceasta ocazie va urez tuturor un An Nou fericit!

    For a better world!

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default ss1

    ss1 are iesire de tv,si acolo face la fel?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu folosesc de mult iesirea video a placii; de noua a avut probleme, se vedea mai intunecat. Oricum pana acum n-am avut probleme de genul asta...
    For a better world!

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am patit asa ceva dar la ora asta nu-mi amintesc, parca ceva legat de rularea unui setup dupa instalarea driverului placii ?!
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si mie mi s-a intamplat asta... era daca rulam o versiune mai veche a ProgDVB dupa ce am instalat una mai noua... cred ca e de la codec. Incearca sa instalezi ultima versiune si nu vei mai avea probleme.

    Adrian.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat mai multe versiuni. Am 4.8 si ceva acum. Si tot asa face. Dar am observat ca in soft mode se comporta normal. Pana adorm, mai insist.
    Cu respect,
    dolby.
    For a better world!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit azi-noapte! Se pare ca nu vrea decat daca instalez si softul de la TechnoTrend (Digital TV-ul). Eu instalasem driverele placii manual, am vrut sa fie totul "pe curat". Avea dreptate Chris.
    Asta este XP-ul... ca pe 2003 nu imi facea asa.
    Nu-mi ramane decat sa va urez din nou un An Nou fericit!

    Cu respect,
    dolby.
    For a better world!

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dolby View Post
    Se pare ca nu vrea decat daca instalez si softul de la TechnoTrend (Digital TV-ul). Eu instalasem driverele placii manual, am vrut sa fie totul "pe curat". dolby.
    Este obligatoriu !
    La multi ani tuturor de pe forum si nu numai
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top