Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Help - Vplug

  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Help - Vplug

    Folosesc AltDVb 2.2 cu S2Emu si merge perfect !
    Din curiozitate tehnica am dorit sa testez vPlug si spre surpriza mea desi el porneste, se activeaza , functiile de editor merg ...nu decodeaza nimic !
    Am importat un nou Softcam.Key si am actualizat baza de date a cheilor ...tot degeaba !
    Nici macar ORF ...care se cere singur ...nu merge!
    Nu pricep de ce !

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia un vplug care merge in ProDVB si copiaza-l in AltDVB

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau posibil amestec de versiuni ( 1.37 / 1.38 /1.39 / 140 )
    Vezi pe crosat Home/Skaystar zone /Emulator ( cele fullinstal creaza folder in Program Files )
    vPlug 1.4.0.zip -13.12.2006 /baloota - testat cu SRG in AV0 gol .Trebuie TPS.bin
    PS pe Globo cu SBCL nu incerci TPS cu V_plug ?
    Last edited by smv167; 30th December 2006 at 14:17. Reason: Uituceala + asa vra muschiul meu !

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    2 greseli uzuale (poate esti in aceeasi situatie):
    - incearca sa lucrezi cu profile de plugin-uri si activeaza la canalul dorit numai plugin-ul vplug
    - dloadeaza un vplug complet (1.37 este ultima versiune full pe care am vazut-o circuland) si apoi pune peste 1.40 (altfel lipsesc fisiere necesare pentru buna functionare a vplug)

    Numai bine

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Folosesc AltDVb 2.2 cu S2Emu si merge perfect !
    Din curiozitate tehnica am dorit sa testez vPlug si spre surpriza mea desi el porneste, se activeaza , functiile de editor merg ...nu decodeaza nimic !
    Am importat un nou Softcam.Key si am actualizat baza de date a cheilor ...tot degeaba !
    Nici macar ORF ...care se cere singur ...nu merge!
    Nu pricep de ce !

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Mutzam tuturor !

    Mutzam tuturor ! am reusit !
    Ca deobicei mesterul @smv a atins esenta ! dar aici este vorba de o anomalie ! Eu aveam instalat S2EMU in avo si am instalat VPlug in av1 ! eroare ! ( oare de ce ? ) ...am sters pur si simplu S2Emu din avo si am mutat VPlug acolo ...si surpriza ! a pornit instantaneu ! Sugestia de a pune VPluh in ntr-un av0 curat a fost salutara !
    Multzam tuturor si un An nou fericit !

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    ...am sters pur si simplu S2Emu din avo si am mutat VPlug acolo ...si surpriza ! a pornit instantaneu !
    De ce sa stergi? Eu in AVO am toate: S2Emu, vPlug si Biss. Merge de minune.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mihaip View Post
    Mutzam tuturor ! am reusit !
    Ca deobicei mesterul @smv a atins esenta ! dar aici este vorba de o anomalie ! Eu aveam instalat S2EMU in avo si am instalat VPlug in av1 ! eroare ! ( oare de ce ? ) ...am sters pur si simplu S2Emu din avo si am mutat VPlug acolo ...si surpriza ! a pornit instantaneu ! Sugestia de a pune VPluh in ntr-un av0 curat a fost salutara !
    Multzam tuturor si un An nou fericit !
    De fapt nu trebuia sters nimic, greseala e in faptul ca ai pus vplug (numai) in AV1. Folderul AV0 este folosit pentru imaginea "de baza" din alt-dvb, folderele AV1, AVx... sunt folosite pentru imaginile din PIP-uri, daca deschizi mai multe (primul PIP - AV1, al doilea PIP - AV2...)
    Deci obligatoriu totul in AV0 si optional, totul SI in celelalte AVx...

    Numai bine

    PS Kroky, care e treaba cu BISS, da si tu un link aci, pt plugin si ce programe "scoate", pls.

    Multumesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top