Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default Receptionare Hot Bird pe abonament Digi

    Am o antena pozitionata pe iNTELSAT 1002 iar cealalta este pe Hot Bird.De ce am nevoie sa aduc semnal pe conserva de pe 13 grade? Un switch sau..?

  2. #2
    Băiat de gaşcă Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Il paese di Beltrame
    Posts
    1,365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact. Un switch DiseqC cu 2 intrări. Şi de multă răbdare...

    ss/indescifrabil

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o sa-ti para rau..conservele(1120,1160, humaxuri) sunt dedicate pentru digi...mai bine iti iei un rec dedicat pentru 13 E.
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    .....daca detii un Humax de la digi ,atunci afla ca o sa-ti mearga fara probleme si hotbirdul dar si alti sateliti pe care poti sa-i inghesui in lighean ,insa daca esti proprietarul unui hyndai indiferent care versiune si doresti sa vezi si hotbirdul , atunci sa stii ca a-i puso ,m-ai bine laso balta daca vrei sa a-i liniste ,m-ai ales acum de sarbatori ,oricum eu i-ti urez sa le a-i fericite .
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chiar daca ai humax..mai devreme sau mai tarziu o sa trebuiasca sa dai o "setare initiala" si pierzi toti satelitzii memorati..
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    momentan nu am facut rost de un swich,se poate si pe alta cale sa imparte semnalul de la cele doua antene sa intre pe conserva?
    sincer nu mi-e teama ca hyundaiul va reactiona aiurea,cumva tot o sa plasez canalele bune de pe hot bird,e mult mai incomod cu cele doua receptoare si cu sute de telecomande.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar fara swich cum pot lega cablurile de la cele 2 antene sa intre semnal de la cei 2 sateliti pe conserva?exista vreo posibilitate?
    receptionez digi tv cu o parabola de 1,8m si inca nu am posibilitatea sa-i mai bun al 2-lea lnb

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in regula ,multzam fain

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    earth
    Posts
    76
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adevarul ca anul trecut am avut un Triax0,78 paremi-se si am prins absolut toate tp-urile de pe Hotbird insa pe Astra era jale mare si a trebuit sa-mi schimb parabola pe unu mult mai mare dar tot am lipsa semnal seara la unele tp-uri

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top