Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce provideri DTH din Romania se pot receptiona in Londra?

    Dupa cum spune si titlul un prieten din Londra vrea sa stie ca poate sa receptioneze ceva DTH-uri Romanesti in Anglia-Londra, multumesc mult.

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca foloseai search ai fi gasit :
    http://www.rdi-board.com/showthread....=DTH+in+LOndra

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie scuzati dar am dat search si nu am gasit ce vroiam.. poate nu am cautat unde trebe.

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Toate 5 , depinde ce cat de mare antena are voie sa-si puna unde sta .
    Triax 1.1 = Boom
    Focus
    Triax 90cm = Digi
    Max
    Dolce
    Astea's ce recomand eu pentru nu a avea nici o neplacere , dar se prinde si cu antene mai mici . Mult noroc .

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Avand in vedere ca in Londra ploua destul de mult , eu zic sa maresti putin diametrul .

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Avand in vedere ca in Londra ploua destul de mult , eu zic sa maresti putin diametrul .

    ploua mult, dar SKY poti prinde sigur si cu antena de camera, deci nu vad sa fie probleme prea mari acolo.

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Omul vorbea despre DTH-uri romanesti inclusiv Focus si Bom care au semnal slab acolo . Read before write .

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariust5 View Post
    Toate 5 , depinde ce cat de mare antena are voie sa-si puna unde sta .
    Triax 1.1 = Boom
    Focus
    Triax 90cm = Digi
    Max
    Dolce
    Astea's ce recomand eu pentru nu a avea nici o neplacere , dar se prinde si cu antene mai mici . Mult noroc .
    nici o sansa sa prinzi Focus sau Boom......

    Doar Digi sau Max
    Dubito ergo cogito...
    Cogito ergo sum :>

    Dreambox7000s/STAB HH120

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Smile Focus

    Focus merge.
    Locatie:Stratford E7
    Antena:1.1
    Am uitat sa specific pentru cei care nu stiu.Stratford se afla in estul Londrei.

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite aici cu antena Triax de 90cm , lnb sharp 0.3 , ploua si bate vantul , se vede cu patratele sporadice dar daca aveam o 1.1 fixa s-ar fi vazut fara nici o problema , TKD29 , spunei prietenului tau sa ma contacteze si daca ne intelegem merg eu pana acolo si montez tot ce am recomandat si dau si garantie .

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa nu ai probleme,doar max sau digi,celelalte cu probleme-focus in jur de 50% cu rec humax,pe cind boom are 30-40 la suta cu acelasi rec,asta cu ant 1.1triax...
    mariust5, nu ar trebui sa arati calitatea semnalului cu receptorul ala(technomate seria 1000),dealtfel unul dintre cele mai bune de pe-aici,dar umfla calitatea semnalului...50-60% e minim...
    Numai bine,Adi.
    adi.H

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pana la urma functioneaza Focus sau nu ? Daca da cu ce diametru ?

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vancelino = vezi ce scrie Shogun mai sus
    Caras2uk = Ar trebui sa ne spui cu ce fel de Humax faci masuratorile si daca antena e fixa sau mobila . Presupun ca e vorba de Humax-ul de la digi si antena e fixa atunci eu zic ca daca o muti mai la stinga un pic ai sa prinzi focus fara probleme , dar ma pot insela . Off topic , esti cumva din Iasi din Bularga ?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Humaxul e 5400(receptoare care au unul din cele mai sensibile tunere),antena e mobila,si... da, o sa prinzi si focus,dar o sa plangi mult mai des ca la digi...lasand gluma la o parte probabil cu 1,5 nu cred sa ai probleme

    Numai bine,Adi.
    adi.H

  15. #15
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tkd29 View Post
    Dupa cum spune si titlul un prieten din Londra vrea sa stie ca poate sa receptioneze ceva DTH-uri Romanesti in Anglia-Londra, multumesc mult.
    eu am avut digi tv in dublin si abia m-am scapat de el,cind ploua nu mai mergea si aici sti si tu cum e cu ploile dar de cind mi-am luat max nici o problema e super are 80 semnalcu antena de 0.9 asa ca go for max tv mate!
    Last edited by mariuss; 5th January 2007 at 00:00.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top