Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    ZAFARJOIA Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    PAKISTAN
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default Tata Sky In Pakistan


    MY CABLE OPERATOR IS RELAYING MANY CHANNELS VIA TATASKY.

    FROM WHERE I CAN BUY TATASKY DECODER IN PAKISTAN?

    KINDLY INFORM ME.

    THANKS

    [email protected]

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default Hi Dear

    Contact Me I Have In Stock With 3 Month & 6 Month

    Also Dish Tv
    Dreambox CCcam Server - 7 dishs
    pakistansatellite

  3. #3
    ZAFARJOIA Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    PAKISTAN
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default Tatasky In Pakistan

    Dear Faisal Butt,

    What Is The Price Of Decoder? Subscryption Fee/month?

    Thanks For Reply

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default hi

    ----- for 6 month renewal garnnty

    renewal garnnty plz i send u pm rate not show here
    Dreambox CCcam Server - 7 dishs
    pakistansatellite

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    PLEAS ME THE RATE ALSO.I AM ELECTRONICS SHOP KEEPER IN BANNU.DISH TV AND TATA SKY 3 MONTH/6 M/1 YEAR. [email protected] [email protected] [email protected]

  6. #6
    ZAFARJOIA Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    PAKISTAN
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default Tatasky In Pakistan

    My Cable Operator Tatsky Box Blocked

    Because Code Flashes On Screen

    Not Good For Cable Tv

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default Interested

    Hi Guys

    I am also interested for one of friend in pak?

    BTW what do you mean by code flashes on the screen.

    Rgds
    P

  8. #8
    ZAFARJOIA Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    PAKISTAN
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default Illegal Decoder

    Because There Is No Legal Distribution In Pakistan. A Code No Appears On The Screen After Some Minutes From Where The Decoder Trace Out. (number As You Have Noticed On Dish Tv Decoder.)

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    North Waziristan,MirAli,Pakistan
    Posts
    657
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by zafarjoia View Post
    Because There Is No Legal Distribution In Pakistan. A Code No Appears On The Screen After Some Minutes From Where The Decoder Trace Out. (number As You Have Noticed On Dish Tv Decoder.)
    Starsports(Dishtv) also shows the scrolle that,

    THIS SIGNAL IS ILLEGLE TO CABLEOPERATORS,IF YOU SEE THE 11 DIGIT NUMBER ON YOUR SCREAN PLEASE CALL ON xxxxxxxxx AND WIN A PRIZE.
    Abdur-Rehman Dawar.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top