Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Inadyn

  1. #1
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default Inadyn

    Am testat azi pentru prima data de cand am Dreamul , utilitarul Inadyn . Am ramas surprins de rapiditatea updatarii se de faptul ca merge perfect cu PPPoE .


    Folositi Inadyn ?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    espańa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai io il folosesc cam de cand a aprut gbox-ul si pot sa zic cas multumit de el.
    ps. chiar daca ti se schimba ipul el sil ia imediat pe ala nou pui 1 minut la update
    si la fiecare minut face update asa gbox-ul merge non-stop.
    Fiti Aliati
    Dreambox

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    botswana
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...tot timpul... cei de la clicknet schimba ip-urile atat de des ca ma scot din minti. Inadyn-ul functioneaza super, si e foarte configurabil, fata de optiunile de updatare dyndns din modem sau router, care mi se par mai putin versatile.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    181
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate inadyn sa actualizeze mai multe adrese de dyndns simultan ? Trebuie oprita actualizarea dyndns din router daca se foloseste inadyn, sau pot lucra paralel ?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Germany
    Posts
    171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dani2000 View Post
    Poate inadyn sa actualizeze mai multe adrese de dyndns simultan ? Trebuie oprita actualizarea dyndns din router daca se foloseste inadyn, sau pot lucra paralel ?
    aceasi intrebare o am si eu
    ms

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu vad utilitatea de a avea mai multe adrese .

    Eu am ajuns la inadyn pentru ca routerul meu nu cunostea no-ip.com , dar cred ca e mai bine sa fie oprit din router , se descurca inadyn foarte bine

  7. #7
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pely66 View Post
    aceasi intrebare o am si eu
    ms
    depinde de care router ai,io spre exemplu am un router wireless philips sna6500 si am facut o proba intre router si inadyn.
    routerul face cu cateva secunde inainte update.
    inainte aveam un router mai vechi care facea controlul ip cum al programam eu,la 1 ora la 20 la 50.si dyndns imi bloca acontul daca vedea ca routerul se conecta sa verifice ip de mai multe ori cu acelasi ip.oricum cat am testat inadyn a mers impecabil.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Daca crezi ca 1 min este prea lung atunci schimba in inadyn_script.sh si o sa faci update de IP la fiecare 20 secunde Nu uita ca XXXX = cu datele tale
    aste trebuie sa schimbi :

    #!/bin/sh
    DAEMON=/var/bin/inadyn
    NAME=inadyn
    DESC="InaDyn dynamic DNS Client"
    INADYN_ON=1
    [email protected]
    INADYN_PASSWORD=XXXXXXXXX
    INADYN_ALIAS=XXXXXXXX.no-ip.info
    UPDATE_PERIOD=20000
    LOG_FILE_ON=1
    LOG_NAME=/var/log/inadyn.log
    DYN_SYSTEM_ON=1
    [email protected]


    test -f $DAEMON || exit 0

    set -e

    case "$1" in
    start)
    if [ $INADYN_ON -ne 0 ]; then
    ARGS="-u $INADYN_USERNAME -p $INADYN_PASSWORD -a $INADYN_ALIAS --update_period $UPDATE_PERIOD"
    if [ $LOG_FILE_ON = 1 ]; then
    ARGS="$ARGS --log_file $LOG_NAME"
    fi
    if [ $LOG_FILE_ON = 2 ]; then
    ARGS="$ARGS --syslog"
    fi
    if [ $DYN_SYSTEM_ON -ne 0 ]; then
    ARGS="$ARGS --dyndns_system $DYN_SYSTEM"

    fi
    echo -n "starting $DESC: $NAME... "
    start-stop-daemon -S -b -n $NAME -a $DAEMON -- $ARGS
    echo "done."
    fi
    ;;
    stop)
    echo -n "stopping $DESC: $NAME... "
    start-stop-daemon -K -n $NAME
    rm $LOG_NAME
    echo "done."
    ;;
    restart)
    echo "restarting $DESC: $NAME... "
    $0 stop
    $0 start
    echo "done."
    ;;
    reload)
    echo -n "reloading $DESC: $NAME... "
    killall -HUP $(basename ${DAEMON})
    echo "done."
    ;;
    *)
    echo "Usage: $0 {start|stop|restart|reload}"
    exit 1
    ;;
    esac

    exit 0
    PSaca nu erai tu KB nu mai aveam acest nou HOBBY asa ca Mersi mult



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  9. #9
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Maine daca nu uit , va dau ceva ....

  10. #10
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    apropo.....la conexiune pptp merge ?!
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sfirsitul asta de an e plin de coincidente!
    In Ajun de Craciun mi s-a stricat iremediabil anticul meu calculator de acasa.
    Ieri am observat ca nu imi mai merge gbox-ul. Dream-ul se conecteaza la net (pot sa fac upload la addons). Dar la Gbox center la Virtual cards imi spune tmp/share.info not found si la Peer status zice tmp/share.onl not found. Nu a mers nici cu restart cam, nici cu scos din priza jumate de ora. Dupa cum am spus mai sus nu mai am calculator sa pot intra in Dream.
    Aseara am cautat cu telecomanda in meniu lui si am dat de inadyn - care habar nu am cu ce se maninca. Dar banuiesc ca face aceeasi treaba pe care o facea un program pe care il aveam pe PC: Dyndns Updater. Asa este? Pentru ca eu cred ca defectiunea mea este din cauza IP-ului schimbat?
    Si,coincidenta chiar azi se vorbeste de acest subiect.
    SHALOM

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut ********* ! E deja maine ! Cand ne dai ?

  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N`am avut timp sa fac ce trebuia , ramane pe .... anul viitor , adica saptamana viitoare .

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    KB, am incercat acasa configurarea Inadyn. Repet, nu am PC. Am observat urmatoarele:
    - imi da ok daca pun adresa de email si alias-ul corecte;
    - username si pass sint degeaba, orice pun merge;
    - am incercat de la serviciu sa accesez contul de pe Dyndns.org si nu vrea; Merge doar de pe IP-ul de pe care e facut ?!
    - alias-ul meu scris cu .no-ip.info merge... desi eu in linia mea am cu totul alt domeniu sau cum se cheama el.
    Problema de mai sus nu am rezolvat-o, o sa incerc sa aduc Dream-ul la serviciu si sa reinstalez gbox.
    SHALOM

  15. #15
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ati observat un bug al Inadyn-ului ? Cand e activat pe dream , si dai un reset dreamului , intra in conflict de IP cu PC-ul . Drept pentru care netul pica pe PC , si trebuie dat un disable/enable la placa de retea , dupa care totul e OK ....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top