Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts Thanks / Likes

    Default Fortecstar LifeTime FTA

    Dear friends help me i am new and i have Fortecstar LifeTime FTA
    Alreay Boot Ver-4.0 New Loaded
    Software V-6.77 new
    but still not opning TPS & other chennals TPS opening every 5minuts
    for half second then escrible what need & whats wrong tell me pls.

    Last edited by fahim48; 26th December 2006 at 07:41.

  2. #2
    Satellite Internet Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts Thanks / Likes


    Dear Fahim,

    TPS is not working in fortec models from the last 4 months atleast, but it is closed now almost in all receivers except humax,ecolink,dreambox and is perfectly working in dvb cards also.

    by the way yet in fortec models no way.

    wait for it.when its software will come u can check it at fortec site



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top