Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Cluj - Romania
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default Am cumparat pachet Focus, instalat, INTERZICERE ACCES???

    Dupa cum am spus in subiect am instalat totul, a functionat 10 minute iar acum imi spune "Interzicere acces"

    Ce sa fac? Cartela era activata din magazin deja, trebuie sa sun la un numar de telefon s-o mai activez?

    Habar n-am, ajutati-ma va rog.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Am cumparat pachet Focus, instalat, INTERZICERE ACCES???

    Quote Originally Posted by Taur
    Dupa cum am spus in subiect am instalat totul, a functionat 10 minute iar acum imi spune "Interzicere acces"

    Ce sa fac? Cartela era activata din magazin deja, trebuie sa sun la un numar de telefon s-o mai activez?

    Habar n-am, ajutati-ma va rog.
    mai schimba canalele si mai asteapta 5 min ca inca nu sa activat complet. Nu trebuie sa suni la nici un numar, se activeaza singura si nu ar trebui sa fie nici o problema.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Cluj - Romania
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc ca incerci sa ma ajuti.

    am tot butonat si acum l-am lasat cam 15 minute pe canalul Promo dar si pe asta imi zice Interzicere acces...

    Am sunat la suport dar degeaba, de 20 de minute ascult un robot....

    Nu prea cred sa se deschida de unul singur.... Mai ales ca a functionat dupa care s-a blocat....

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Taur
    Multumesc ca incerci sa ma ajuti.

    am tot butonat si acum l-am lasat cam 15 minute pe canalul Promo dar si pe asta imi zice Interzicere acces...

    Am sunat la suport dar degeaba, de 20 de minute ascult un robot....

    Nu prea cred sa se deschida de unul singur.... Mai ales ca a functionat dupa care s-a blocat....
    incearca si pe alte canale...mai incearca sa inchizi receptorul de tot si sa-l pornesti din nou, da un master reset etc...nu are ce sa se beleasca. Verifica si subscribtia din meniului CAMului.

  5. #5
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deja incep sa ma mai linistesc un pic,se pare ca numai de probleme avem parte cu aceste DTH

    Piciul Alcoolistul
    ____________________________________

    3xkit Digi.Humax 5400,Ant 1,5 Al 60E-35V,Ant 0,9Fe 1V,Lnb 0,3d ,Lnb 0,4d,Moteck,
    MM,Conax,Titanium,Fun,etc.
    ---------------------------------------------------

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    conservei DIGI, focus ii raspunde cu borcanul cu muraturi KAON

  7. #7
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cableguy
    conservei DIGI, focus ii raspunde cu borcanul cu muraturi KAON
    Propun sa le dam un ragaz si la cei din Focus

    Piciul Alcoolistul
    ____________________________________

    3xkit Digi.Humax 5400,Ant 1,5 Al 60E-35V,Ant 0,9Fe 1V,Lnb 0,3d ,Lnb 0,4d,Moteck,
    MM,Conax,Titanium,Fun,3xbutoi de bere Carlsberg,2xlazi Bergenbier,3xlazi Ursus,lada Stela.
    ------------------------------------

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca vrem sa fim seriosi eu zic sa le dam termen pina la 1 ianuarie 2006...atunci poate fi vorba de un bilant...cu bune si rele...si putem sa comparam serios cele 2 oferte...

    pina atunci invata si ei, ca este ceva nou pentru toata lumea...
    si invatam si noi sa avem rabdare...sa nu cerem sa mearga dth ca-n germania cind romania merge ca albania...

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Germany
    Posts
    53
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @taur: si mie mi-a facut la fel in primele 2 zile. in prima zi negura a durat 5 min, iar a doua cam 20. nu te impacienta, asteapta ca totul o sa revina la normal.
    Sus palaria!

  10. #10
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate femeia de serviciu de la focus nu o fi avut o priza libera sa bage aspiratoru' sa dea cu el pe acolo....si o fi scos echipamentele din priza...
    belea cu dth-urile astea....ce linistiti eram noi acuma si ii spargeam pe altii....mai si invatzam cate ceva....
    acuma....tot le scoatem si le bagam.... ....in priza...
    nu ne alegem cu nimik util pentru aria noastra de cunostinte....devenim pe zi ce trece tot mai electricieni....

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Denmark
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default Acces la canalele focus

    Am avut aceeasi probl. si eu la inceput.Insa daca-l lasi cam 1 ora receptorul deschis atunci vor merge toate canalele.Se decodeaza incet pe rind.
    Am in schimb probleme cu receptorul Kaon care se tot blocheaza.
    Asta dupa ce am luat cartela si am pus-o intr-o alta incapere unde am in functiune vechiul meu HUmmi.Pe acesta pot vedea canalele daca pun cartela intr-un CAM Conax.Cind o pun inapoi in Kaon apare aceeasi problema-Acces interzis
    Am tras concluzia logica ca nu-i problema cu cartela ci cu receptorul.
    zogo

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fii atent pentru ca exista undeva un soft nou pentru KAON-ul de la Focus. Nu stiu unde este, poate ca onyx te ajuta mai mult.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Denmark
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default MrMxyzptlk

    Merci de sfat.L-am primit dela Maestrul Onyx -caruia vrea din nou pe aceasta cale sa-i multumesc si-l voi instala azi.
    Poate ca dupa aceea se vor rezolva citeva dintre probleme.
    zogo

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ieri a fost ceva schimbare de key&stuff pt ca nu mi-a mers nici mie nimic, a trebuit sa-l las cam 15 min pe unele canale sa faca updateuri. Cine are nevoie de softul nou (cel la care se pot adauga sateliti si traspondere) pt KAON sa dea un PM cu adresa de mail si il trimit. Eventual mai incercati si un MASTER RESET.

    cind se schimba cite ceva si aveti acces denied pe unele canale lasati-l pe canalul respectiv sa ii vina updateurile si aveti rabdare

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mergeti la setare sistem,actualizare satelit si puneti pe autoactualizare cu notifica.Ar trebui sa se descarce automat.La mine este v03.00.02

    salutari

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Btv....5°E si acces biss
    By DINUS in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 3rd October 2006, 10:03
  2. Replies: 11
    Last Post: 27th December 2005, 11:10
  3. Intrebare pt cei ce au instalat H-H
    By SAFETRON1 in forum RDI - Satelit
    Replies: 23
    Last Post: 19th October 2005, 09:58
  4. A instalat cineva skystar2 in linux?
    By sadicool in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 29th July 2004, 12:38
  5. Replies: 1
    Last Post: 9th March 2004, 21:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top