Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default SS2 si pozitioner...help

    Exista o solutie pentru a conecta SS2 cu un pozitioner diseq1.2 (de exemplu Strong V50)? Exista plugin pentru diseq1.2 care sa lucreze cu pozitionerul prin cablul coaxial?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut!

    ..eu invirt antena cu montura H-H si pluginul SS2SDiseq15. Ar trebui sa mearga si cu pozitionerul tau.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci.
    il caut acum pe net si-l voi incerca

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca folosesti My Theatre exista Diseqc plugin v0.87 dar sa ai grija ca va trebui sa schimbi si Skynet.sys pentru My Theatre. Poti lua pluginul de-aci :
    http://multidec.host.sk/

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SkyNET.sys de la Technisat nu 'stie' DiSEqC ?
    Sau de fapt nu ofera suport pt a trimite comenzi 'raw' catre placa ?

    Am incercat si eu pt citeva minute aseara un plugin-ul (ceva cu 15 in vers), facut de marfi cred, dar fara sa pun acel SkyNET.sys patchuit ... evident ca nu a mers

    Are cineva mai multe informatii ? Eg protocolul DiSEqC 1.2 ? e free pt download ?
    Adica as vrea sa fac eu ceva pt DiSEqC, ceva simplu, pt pozitioner macar comenzi simple.

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satcat
    SkyNET.sys de la Technisat nu 'stie' DiSEqC ?
    Sau de fapt nu ofera suport pt a trimite comenzi 'raw' catre placa ?
    ...stie Diseq1.0....in readme de la plugin cred se explica de ce e modificat driverul

    Quote Originally Posted by satcat
    Am incercat si eu pt citeva minute aseara un plugin-ul (ceva cu 15 in vers), facut de marfi cred, dar fara sa pun acel SkyNET.sys patchuit ... evident ca nu a mers
    ....nu merge fara driverul schimbat

    .....si MT ofera o versiune de driver care stie Diseq1.2 dar mie nu imi merge bine cu aia. Cu SS2Diseq15 merge beton.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @onyx
    ok, o sa-mi fac mai bine 'temele'
    eram asa curios daca merge, aseara, nu am avut timp de de citit readme.txt - de fapt cred ca m-am uitat pe el, da nu l-am citit

    oricum, daca aveti link-uri mai multe despre DiSEqC, de la A la Z, ca sa imi fac o idee cam ce ar trebui sa suporte un program de stie DiSEqC, dati-mi si mie va rog
    multumesc

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Oradea
    Posts
    327
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.progdvb.com/download/modu...aDiseqc0.6.zip de pe site-ul Progdvb-ului eu l-am gasit azi si aku is la servici ....dupa ce ajung akasa am sa il incerc ......Daca l-a incercat creva sa imi spuna pls......

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am exact configuratia respectiva si merge de minune cu ProgDVB.

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    59
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu folosesc SS2SDiseq15 si progdvb si merge struna, fara nici cea mai mica problema

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. pozitioner V Box2
    By alex2000 in forum RDI - Satelit
    Replies: 18
    Last Post: 1st November 2006, 05:02
  2. Fisier pozitioner
    By doctorul in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 9th May 2006, 04:22
  3. Pozitioner ???
    By vatanasiu in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 4th July 2005, 14:45
  4. diferenta pozitioner?
    By vulcanescu35 in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 18th June 2005, 19:25
  5. Replies: 3
    Last Post: 17th January 2005, 11:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top