Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36
  1. #1
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default Lazer Fta 2Mb OK

    Lazer Fta 2Mb Polsat AU, TPS Hispasat AU OK Softul il gasiti pe http://www.croteam-sat.org/aploud/index.php si pe http://207.44.186.146/omega/ in sfarsit si pe http://dvb.lv/

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut ccchdro
    merge via 2.4 si s. platinum ?
    toate bune.

  3. #3
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deocamdata doar pe reciver cu bootloader 2.0 sau mai mic soft doar via mail pentru a nu incurca lumea si a bloca recivere. S platium mere oricum pe orice reciver care stie V1

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    teoretic s. pl. trebuie sa mearga dar la mine de o saptamana nu vrea.
    merge tot tps doar s. pl. nu.
    nu am nici o explicatie.
    toate bune.

  5. #5
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Zi-mi versiunea de soft sau dupa 10 seara pe ym putem discuta despre problema ta

  6. #6
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Soft nou pe http://www.croteam-sat.org/aploud/index.php pentru toate gustrile si toate versiunile de Lazer Fta sper sa merite efortul si astept pareri pe RDI.
    Cititi help-ul inainte de a incepe instalarea!.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut ccchdro
    situatia mea este urmatoarea:
    acces la calculator si internet doar la munca intre 7.30 - 16
    pentru orice modificare trebuie sa vin cu aparatul la munca apoi dupa 16 testez,
    daca nu merge astept pana a doua zi etc.
    in ultimele zile am pus:
    051046.1
    051046.1-29.04
    051046.1-logosik
    051047.1
    051046.2-pl

    toate merg bine via1, 2, polsat au, cabo etc doar ca nu deschid s. pl. nici pe 007c00 si nici pe 0150000

    azi o sa pun 052200.1ccc
    maine iti spun cum merge.
    toate bune.

  8. #8
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s.p a incetat emisia pe 0150000 pune te rog 052002.1CCC.bin si sigur va mere in plus ai si canalele de pe hispasat.
    Cred ca trebuie sa fac un auto ecm modul pentru a rezolva aceste probleme.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut
    am dat jos 052200.1ccc ( nu mergea s. pl.)
    am pus 052002.1CCC
    pe maine.
    toate bune

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    D.N.17.
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu versiunea 052002.1 (multumiri autorului acestui soft) se poate vedea nu numai spice platinum!Sky ITALIA(fara calcio si prima fila) merg fara probleme.Din pacate fara multiv si tps

  11. #11
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mere si multiv si tps descarca ultimul pachet de soft pentru lazer de pe http://www.croteam-sat.org/aploud/index.php are actualizarea de la TPS si se numeste Lazer Fta Full Software Read Hellp.zip ai aici tot ce iti doresti

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut schoenbirk !
    ce mai faci.
    tps merge si pe 052002.1, doar ca azi se pare ca au schimbat cheia aes.
    daca ai un calculator langa aparat poti pune 052200.1ccc (pana faci rost de noua cheie aes) - merge tps via 2 dar nu merge spice.
    cand vrei spice pui la loc 052002.1.
    e o solutie.
    daca ccchdro are timp poate poate modifica 052200.1ccc ca sa mearga si spice pe el sau poate ca reuseste sa scoata cheia aes in meniul de chei la 052002.1.
    ce zici ccchdro, e posibil ?
    toate bune.

  13. #13
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna eu sa vrea sa fac toate modificarile in versiunea 052100.1CCC.bin va rog daca este posibil testati-o si spuneti-mi cum se comporta si pe reciverele voasre.
    Va multumesc!

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    deva
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum as putea sa schimb noua cheie aes,manual intr-un lazer 2003fta cu soft 052100.1CCC.bin,din 10.05?
    Asta bineinteles numai daca este posibil.

    Multumesc mult.
    dreambox 7000s

  15. #15
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Manual nu se poate dar poti descarca noul soft de pe http://www.croteam-sat.org/aploud/index.php care este actualizat si tot de acolo ori de cate ori apare ceva nou poti descarca.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Lazer FTA
    By stefyb67 in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 11th June 2006, 09:01
  2. Cod Lazer?
    By satelescu in forum SD Receivers
    Replies: 6
    Last Post: 14th December 2005, 07:32
  3. digital 600=lazer?
    By ema11 in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 21st October 2005, 00:12
  4. Lazer 1 Mb !
    By mihaip in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 7th September 2005, 09:03
  5. Lazer Tps Ok
    By ccchdro in forum SD Receivers
    Replies: 16
    Last Post: 27th April 2005, 17:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top