Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema cu Echosmart 790 si Focuss

    Tocmai am cumparat un receiver Echosmart 790 si am urmatoarea problema: cam cu toate versiunile de soft (am incercat de la 1.73 pana la 2.53, oricum, posibil sa-mi fi scapat unele) dupa ce functioneaza un numar de secunde (variabil de la un moment la altul), imaginea ingheata si imi apare mesajul 'Scrambled'. Ca sa mearga din nou, trebuie fie sa scot cardul si sa-l inserez iar sau sa restartez receptorul de la butonul de pe spate.

    Care este varianta de soft pentru a folosi cu succes cardul de la Focus si ce alte setari ar mai trebui sa fac si imi scapa mie?

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    un client al meu a avut aceiasi problema... la un moment dat cu softul 2.50 mi-a mers cca. 2 luni ... dupa care omu a revenit cu problema la mine...

    l-am sfatuit sa renunte la echo!
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-a vrut si n-a vrut pe 2 receivere diferite, cu toate versiunile ma-sii de soft ( Iar Max naspa de montat in sh intre receivere. Poate vin baietii totusi cu solutia pentru nagra sau nds.

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Cartela ...

    Dar de o pana termica a cartelei ...ce zici ? Eu zic ca este defecta ...sau inca nu de tot ! dar va muri curind ! daca pui mina pe ea precis frige !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Faza e ca mergea fara probleme in Kaon-ul de la ei... In cazul asta, mai e posibil sa fie din cauza cartelei? Cand am scos-o din receptor, era calda, dar nu parea sa friga.

    Pe de alta parte, am intrebat in stanga si in dreapta si toata lumea imi spune ca ar trebui sa mearga fara probleme. Este cumva posibil ca sa fie vorba de o noua versiune de cartela conax pe care cei de la focuss sa o foloseasca, care sa nu fi fost inca testata pe Echosmart?

  6. #6
    MAXX Teacher
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviurosioara View Post
    Tocmai am cumparat un receiver Echosmart 790 si am urmatoarea problema: cam cu toate versiunile de soft (am incercat de la 1.73 pana la 2.53, oricum, posibil sa-mi fi scapat unele) dupa ce functioneaza un numar de secunde (variabil de la un moment la altul), imaginea ingheata si imi apare mesajul 'Scrambled'. Ca sa mearga din nou, trebuie fie sa scot cardul si sa-l inserez iar sau sa restartez receptorul de la butonul de pe spate.

    Care este varianta de soft pentru a folosi cu succes cardul de la Focus si ce alte setari ar mai trebui sa fac si imi scapa mie?
    Cartela ai luat-o impreuna cu receptoru,de la ei ?nu exista o varianta in care sa poti lua doar smart card ?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Focus nu, in cel mai bun caz receptor in custodie.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tocmai am vorbit cu cei de la D&K si mi-au confirmat banuiala mea: exista o noua versiune de smart card la focus sat, la loturile aparute cam din noiembrie. Acestea momentan nu functioneaza cu versiunile de soft disponibile pentru Echosmart 790. Va aparea o versiune care va rezolva problema undeva la jumatatea lunii ianuarie. Asa ca cei care sunt interesati de subiect, sa fie atenti la acest detaliu.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Multi Ani ! tuturor

    Am avut si eu aceiasi problema cu un Echo cu soft 2.50 si cu cartela Focus mai veche , la cel mult 30sec. aparea " Codat" dar si-a revenit dupa ce am inchis de citeva ori rec. E drept ca l-am lasat ceva timp asa pe "codat"(cam trei ore) si dupa ce l-am "inchis si deschis" nu am mai avut probleme

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Romania, Timisoara
    Posts
    328
    Posts Thanks / Likes

    Default Sfat

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    un client al meu a avut aceiasi problema... la un moment dat cu softul 2.50 mi-a mers cca. 2 luni ... dupa care omu a revenit cu problema la mine...

    l-am sfatuit sa renunte la echo!
    Ai facut un sfat prost.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Romania, Timisoara
    Posts
    328
    Posts Thanks / Likes

    Default Contrazic

    Quote Originally Posted by mak222mak View Post
    Cartela ai luat-o impreuna cu receptoru,de la ei ?nu exista o varianta in care sa poti lua doar smart card ?
    Se poate lua doar cartela fara receptor. Eu am luato din Timisoara de la Peruvizion. Deci te contrazic.
    Suna la sediu la bucuresti la focussat si o sa vezi ca poti lua doar cartela.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Romania, Timisoara
    Posts
    328
    Posts Thanks / Likes

    Default Versiunea

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    merge numai cu variantele;2,43 2,47 2,53, doar cu aceste variante merge la mine focuss,Spaniolul
    Cartela noua de la focus sat nu merge cu aceste versiuni de soft. Am incercat pe propria piele.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Romania, Timisoara
    Posts
    328
    Posts Thanks / Likes

    Default Cartela alba

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Se prea poate ,eu am cartela din 2006 septembrie si nu am probleme cu ea,Spaniolul
    Ai cartela alba sau cea pe care scrie focus sat?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Romania, Timisoara
    Posts
    328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cele albe sunt cele noi cu noul soft si nu merg decat cu o varianta de soft.

  15. #15
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze ca deranjez, dar am si eu o problema,poate cineva stie ce e de facut si ma ajuta. Am cumparat un receptor echosmart 790 si am oproblema: receptorul merge bine dar pe ecranul televizorului imi apar doua pete colorate de marimi apreciabile pe imagine ,indiferent de modul de conectare a receptorului la tv( scart,rca,rf). In momentul in care deconectez receptorul imaginea e ok pe cablu. Mentionez ca am un televizor nou Samsung 100 hz diag 72 cm. Cu receptorul echostar 770 , cu digi si cu Lazer nu am probleme, imaginea e perfecta.
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top