Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default Configuratie PC pentru novice

    Vrea sa imi spuneti care ar fi dupa parerea voastra o configuratie buna pentru receptia satelit .Precizez ca doresc sa imi cumpar un calculator cu placa SKYSTAR 2 .Ceea ce ma intereseaza este rocesor , placa de baza , placa video ( vreau sa ma uit pe TV ) , hard disc , placa sunet cu posibilitate de 5.1 , memorie RAM ,cooler optim pentru un zgomot redus .... nu stiu numic despre compatibilitate si vreau sa ma ajutati voi .Eventual daca se poate sa imi spuneti ce sisteme decodeaza actual placa dvb si care placa e mai buna dupa parerea voastra.
    Mersi.
    RESPECT YOURSELF

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Oradea
    Posts
    327
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din cate imi aduk aminte esti din ORA....dea
    daca da potzi sa vii sa vezi ...cum merge pe o config si apoi sa te decizi asupra calkului
    in principiu itzi cam ajunge un calk 1.5Ghz hdd 40-60 giga(pt capturi) 256ddr SB live audigy sau nu 5.1 pt tot iar plaka video minim un gf4 mx cu tv out ....banuesc ca vrey sa vezi si la tv....cu el...
    SS2 - II DEPENDENTA DE PROCESOR ,RAMI si plaka video

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Referitor la configuratia optima, am si eu o intrebare: aveti idee de ce ar putea sa-mi mearga ProgDVB-ul foarte prost in configuratia mea:
    Athlon XP 2600+
    Mainboard Epox 8RDA NForce2 in dual mode drv 2.78
    2x256Mb DDR3200 CAS 2 A-Data
    Hercules ATI Radeon 9800pro 128Mb drv Catalyst 3.10
    HDD 80 Gb Maxtor 2Mb 7200 RPM ATA133
    SS2 2.6 / drv 4.2.8 intr-un slot care nu sharuieste IRQ-ul
    XP Pro sp 1a
    ProgDVB 4.3.1.2

    ProgDVB-ul se intrerupe din 30 in 30", orice filtre folosesc. Problema apare pe toate posurile, FTA sau nu. Momentan folosesc Cyberlink-ul in hardware mode, care pare sa mearga ceva mai bine decat elecardul.

    Sunt convins ca nu e o problema de resurse, ci de compatibilitate. Orice sugestie mi-ar fi de folos.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cosmin
    1. incearca driverul 4.22
    2. dezinstaleaza progDVB-ul sterge-i toate urmele si instaleaza-l din nou doar in varianta minima.Verifica functionarea! Toate celelalte(plug-in,module,etc) instaleaza-le pe rind, din"pachetul" original nu din vreo copie de siguranta a progDVB-ului
    3.Incearca MyTheatre.In afara de scanarea satelitilor este mai complet decit progDVB.
    Teach me...please !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat deja 4.2.2 si am reinstalat ProgDVB-ul - no luck.
    Intr-adevar, MyTheatre merge bine, dar astept un keygen si un how to... Am importat transponderele, dar la scanare nu imi gaseste nimic (no signal).

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Oradea
    Posts
    327
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cosmin_v -la MyTheatre sa ai grija sa setezi tipul de banda Ku-L al LNB-ului si sa dai aply sa salveze kestia asta pe satelitul respectiv altfel la mine nu a skanat fara kestya asta era setat greshit din start .....cel putzin la versiunea mea asa am facut si apoi am obtzinut semnal ....si apoi nu am av probleme ....................mentzionez ca la ultima versiune de MyTheatre nu am gasit kestya asta si din cate am intzeles transponderele le skimbi efectiv inlokuind fishierele din program.....nashpa



    Si cu okazia asta am si eu o intrebare DE CE MyTH imi face probleme cand ii vorba de skimbat programu?rareori imi skiba programu ......si de obicei tre sa il pun pe program.....sa inchid MyT ....si apoi il deskid si merge....dar altfel nu....

  7. #7
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cosmin_v

    Problema apare numai la ProgDVB? Sau si in cazul folosirii unui player divx?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema apare numai la ProgDVB, divx-urile si restul merg ok.
    Referitor la MyTheatre, am reusit sa scanez cu 2.76, in 3.0x nu reusesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ceprograme trebuie pt decodare NOVICE
    By sconcs in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 19th February 2006, 14:41
  2. configuratie calculator pt.ss2
    By ziggi in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 12th February 2006, 10:27
  3. Help !!!!! Novice !!!
    By Florin.S in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 28th May 2005, 14:50
  4. configuratie calculator pentru ss2
    By est in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 24th October 2003, 18:30
  5. configuratie ptr.ss2
    By est in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 25th August 2003, 14:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top