Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Sao Tome And Principe
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default Defect DM500, pozitioner sau LNB ?

    Am un DM500 care nu mai vede semnalul de la nici unul din sateliti.De asemenea nu mai comanda nici pozitionerul. Pozitionerul poate fi comandat manual. Am facut legatura directa intre LNB si DM500, aceeasi situatie. Am resetat DM500 la setarile din fabrica. Fara nici un rezultat. Un sfat va rog!

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Reinstaleaza img. reconfigureaza-l si trebuie sa mearga.




  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Sao Tome And Principe
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi
    Reinstaleaza img. reconfigureaza-l si trebuie sa mearga.
    Am revenit la setarile din fabrica si am am rescris imaginea. Nu pot controla miscarea antenei din dream iar daca setez manual pozitia antenei semnalul primit este unul pulsatoriu.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti recomand sa-l scoti din priza minim o ora, dupa aceea sa-i bagi imaginea noua. S-ar putea sa fie de-ajuns.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Sao Tome And Principe
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nrares View Post
    Iti recomand sa-l scoti din priza minim o ora, dupa aceea sa-i bagi imaginea noua. S-ar putea sa fie de-ajuns.
    Am incercat toate variantele pe care le stiu. In continuare nu vede semnalul de la sateliti. L-am incercat pe alta antena - la fel.

  6. #6
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pupincu View Post
    Am un DM500 care nu mai vede semnalul de la nici unul din sateliti.De asemenea nu mai comanda nici pozitionerul. Pozitionerul poate fi comandat manual. Am facut legatura directa intre LNB si DM500, aceeasi situatie. Am resetat DM500 la setarile din fabrica. Fara nici un rezultat. Un sfat va rog!

    sal incearca sa pui o imagine originala pe serial.
    dupa aceea positzioneaza antena pe un satelit pe care stii ca ai semnal maxim.
    probeaza antena cu alt decodor sa vezi daca iti intra semnal,dupa aceea pune dm si fa o scanare sa vezi daca iti intra semnal.
    daca dupa aceasta proba dm tot nu functioneaza atunci e 100% defect tunerul.

    mai fa o ultima proba.pune dm in loop cu alt receptor in ordinea asta antena->decodor generic->dreambox sa vezi daca merge asa.in acest fel alimentezi manual tunerul dm.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Satchinez-Timis
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Angry same sh*t

    Same shit cu un Dbox2...muta numai cand vrea el un hh strong 2100...



  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa masori tensiunea pe cablu. 14-18V. Daca ai asta, s-ar putea sa ai un scurt in receptor-tuner. Daca nu ai tensiunea-tuner. Mai poti incerca sa resetezi H-H, dar dupa cum am inteles ai pus cutia si pe alta antena. La problema cu semnalul pulsatoriu, separatorul de c.c.-alimentare motor, posibil sa fie defect. Oricum verifica si LNB-ul.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pozitioner 7025
    By dirtyfreddie13 in forum DREAMBOX
    Replies: 12
    Last Post: 24th July 2006, 06:28
  2. Replies: 0
    Last Post: 12th December 2005, 11:35
  3. Pozitioner ???
    By vatanasiu in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 4th July 2005, 14:45
  4. Replies: 3
    Last Post: 17th January 2005, 11:50
  5. SS2 si pozitioner...help
    By florin_p in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 14th January 2004, 13:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top