Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    292
    Posts Thanks / Likes

    Default SS2 2.6D Diseq problem ... ?

    Salut la toti !
    Am luat un ss2 2.6D cu telecomanda , si totul pare ok, inafara de faptul ca nu comuta de pe un satelit pe altul .Am 2 LNB - Astra si Hb . Sta tot timpul pe LNB2 adica pe Hotbird . Am un modul diseq 2*1 care este bun , si am instalat ultimele drivere . Testul l-am facut cu ProgDVB . Pe placa mea veche SS1 , totul e OK . Sa fie problema de drivere ? sau are ceva placa ?

    Multumiri anticipate pentru orice raspuns!

    Toate cele bune !

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu o problema asemanatoare,nu avea rost sa deschid alt tread pt asta,asa ca pls scuze @mandylion daca postez in threadul tau
    problema ar fi urmatoarea:
    am o antena cu 4 LNB cu diseqc 4x1,problema e ca merge 5-10 min si cind schimb canalul,fie si pe acelasi satelit deodata moare semnalul pe toti satelitul si nu isi mai revine decit peste 5-10 min daca inchid my theatre si ii dau drumu atunci...Am reinstalat win,am schimbat switchul diseqc,si aceiasi problema apare...Satelitii sint Astra+Hotbird+Thor+Amos,
    LNB-urile sint twinuri si din ele pleaca 2 diseqc,unu la mine unu la vecinul...la vecinul functioneaza perfect toti satelitii la mine aceasta problema...
    Daca merg fara diseqc si ma cuplez direct la un LNB nu am probleme,cum bag pe diseqc indiferent ca bag pe al meu sau al vecinului ...problema
    Are cineva idee ce este?
    Satelitii sint setati bine in program LNB1=Astra,LNB2=Hotbird,LNB3+Thor,LNB4=Amos,sint scanati exact cum scrie pe switch 1 (Astra) setat in MyTheatre pe LNB 1 si scanat...s.a.s.m.d...

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema s-a rezolvat...MyTheatre e de vina...nu stie diseqc 4X1 am instalat progdvb ultimul si schimba cu diseqc de pe un canal pe altul indiferent de satelit instantaneu

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    292
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by edy_smf
    problema s-a rezolvat...MyTheatre e de vina...nu stie diseqc 4X1 am instalat progdvb ultimul si schimba cu diseqc de pe un canal pe altul indiferent de satelit instantaneu
    Poate ca ar trebuii sa incerc si eu MyTheatre , fiindca poate la mine va merge , din moment ce cu Progdvb ultimu nu vrea ...

    Oricum , nu stiu ce sa mai cred ... A mai incercat si un amic de al meu cu ss2
    ver2.3 si nici lui nu-i merge comutatorul diseq ...
    Am mai testat si cu driverele 428 si nici un succes

    Mai are cineva vreo idee ce ar putea fi ? Placa , comuta aiurea de pe un sat. pe altul cu modulul diseq switch conectat , iar fara el (cu un singur LNB) merge perfect ...



    Toate cele bune!

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pe fotoliu la calculator
    Posts
    545
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai setat sigur bine switchul?Bifeaza custom si la distinguish si by power si by LNB si trebuie sa mearga...
    Ar fi culmea la tine sa functioneze perfect cu MyTheatre chiar m-as bucura...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. switch diseq dupa switch diseq
    By cozmozs in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 6th July 2006, 00:20
  2. humax diseq problem
    By elcath in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th March 2006, 10:49
  3. Diseq switch problem
    By az30094 in forum RDI - English
    Replies: 16
    Last Post: 31st December 2005, 13:27
  4. diseq
    By anaconda_max in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 15th November 2005, 09:18
  5. ALT-DVB si diseq
    By TransWarp in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 3rd May 2004, 08:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top