Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default Kanal D intra tare pe piata televiziunii

  Anul 2007 va însemna, pentru cei dependenţi de televizor, bucuria că vor putea folosi telecomanda pentru a viziona programele unor posturi absolut noi. Kanal D este unul dintre ele, iar postul Antena 2 se pregăteşte şi el de emisie Irina Radu, directorul postului Kanal D, om cu vastă experienţă în emisiunile de divertisment şi în organizarea unor evenimente de amploare (festivalul "Cerbul de Aur") datorită celor peste zece ani de muncă în Televiziunea Română, ne-a dezvăluit o parte din surprizele grilei de programe.
  Kanal D va fi un post cu o anumită notă de originalitate, în primul rând pentru faptul că şi-a ales vedete serioase, cu o carieră reală, fiinţe charismatice, spontane, care nu vor fi niciodată puse în dificultate dacă n-au prompter sau le cade casca din ureche! Talentata actriţă Adriana Trandafir va face o emisiune cu şi despre oameni obişnuiţi, o emisie live, în care poate interveni şi publicul.
  "Pentru această emisiune am fost împreună cu Adriana la Kanal D Istanbul. Am asistat la această emisiune, care acolo are mare succes. Evident, formatul va fi adaptat, pentru că, la noi, Kanal D este un canal românesc, deci respectăm specificul nostru şi ceea ce îl interesează pe telespectatorul român", spune Irina Radu.
  Ca orice profesionist foarte exigent cu sine însuşi, Adriana Trandafir are emoţii pentru această schimbare: "Este de ani de zile în faţa camerelor, dar experienţa de moderator va fi ceva nou. De ce am ales-o? Pentru că nu este o emisiune uşurică, ci una care are nevoie, ca gazdă, de femeie cu experienţă de viaţă, de un om care te îndeamnă la confesiune şi care îţi inspiră încredere", explică directorul Kanal D.
  Actriţa nu va renunţa la teatru, dar va aloca mai puţin timp primei sale iubiri…
  Cealaltă surpriză a postului se numeşte Cosmin Cernat, până acum vedetă a Departamentului de Sport al TVR, "împrumutat" uneori de emisiunile de divertisment. "Ne-a interesat ca o vedetă cu potenţial în mai multe direcţii; e un om de sport apreciat de public, poate prezenta divertisment, fiind, după cum arată sondajele, foarte agreat de publicul feminin. L-am dorit şi la ştiri pentru că este credibil şi simpatic. Iar jurnalele de weekend au un alt ton decât cele din timpul săptămânii", spune Irina Radu.
  Ce spune Cosmin: "Îmi place să prezint, nu chiar orice, şi mă gândisem chiar şi la o emisiune de copii. De când a crescut Ayana, fetiţa mea, mi-am descoperit şi plăcerea şi dragul de a comunica şi cu cei mici. Totuşi, nu vreau să apar în prea multe producţii - dar nu exclud ceva nou pe viitor".
  Kanal D va începe emisia în primele luni ale anului următor şi nici chiar vedetele deja contractate nu ştiu cu cine se mai duc tratative. Încă 15 figuri cunoscute vor intra în echipă din ianuarie.
  Una dintre emisiunile de forţă ale Kanal D se bazează chiar pe un casting desfăşurat în mai multe localităţi ale ţării; formatul a fost top-audienţă în Turcia timp de opt sezoane consecutiv. Cinci băieţi cu mamele lor se vor "înfrunta" (veţi vedea cum) cu zece fete….

 2. #2
  Junior Member Friend
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Nov 2006
  Posts
  18
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Evenimentul Zilei anunta o noua surpriza la Kanal D: Dana Razboiu va prezenta stirile.

 3. #3
  Moderator Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  United States of Europe
  Posts
  17,549
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Nu e suficient sa arunci cu banii pe vedete...Ramane de vazut cat de bine vor prinde in Romania, emisiunile "consacrate" din Turcia...
  Salut Prieteni!


 4. #4
  Gold Member Expert
  Join Date
  Feb 2005
  Posts
  4,738
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Mai lipseste falsul creator de VIP-uri/manelisti(teo trandafir)si se dau cu totul pe brazda!

 5. #5
  Junior Member Master
  Join Date
  Jul 2006
  Location
  Europe
  Posts
  74
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by christian84 View Post
  Evenimentul Zilei anunta o noua surpriza la Kanal D: Dana Razboiu va prezenta stirile.
  Dana Razboiu mi se pare nepotrivita pentru prezentarea stirilor. Stearsa si cu un usor accent banatean.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Replies: 4
  Last Post: 10th January 2007, 00:34
 2. Replies: 1
  Last Post: 20th September 2006, 19:56
 3. Replies: 0
  Last Post: 28th April 2005, 23:17
 4. Replies: 2
  Last Post: 11th March 2005, 12:46

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top