Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    devil Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    dubai
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default using viaccess cam in laptop


    i have a red viaccess cam. when i tried to use this in my laptop, whwnever i insert the pcmcia cam, the message says"mtd-0002" device. and tries to search for the driver. how can i sort this problem?

  2. #2
    Byte Stalker Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Planet Earth in Universe
    Posts
    939
    Posts Thanks / Likes

    Default

    you need a driver for that, by the way what's your intentions, upgrade the software?
    ************************************
    The more we learn things the more we hunger for more! That's human nature I guess!

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    i doubt he can do that with a v-red cam.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  4. #4
    devil Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    dubai
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default just to make it work

    i need to make the cam work in the 1st place. i want to experiment with the cam and original subscription card. if you have the driver pl mail to me

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Only Matrix Reloaded can be upgraded thru PCMCIA slot.
    No drivers for via CAM

  6. #6
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: just to make it work


    Quote Originally Posted by chuppan
    i need to make the cam work in the 1st place. i want to experiment with the cam and original subscription card. if you have the driver pl mail to me
    really wondering what you want to do with it on your lappy, with the subscription card on it?

    get a cas3 and do it that way.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. LAPTOP P 4
    By monalisa in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 23rd October 2006, 20:07
  2. laptop
    By monalisa in forum Shop
    Replies: 5
    Last Post: 9th October 2006, 10:49
  3. 256 MB DDR Ram Laptop
    By dongle in forum Shop
    Replies: 3
    Last Post: 20th September 2006, 06:28
  4. laptop p2
    By str-evo in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 5th June 2006, 08:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top