Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Hotbird
    Posts
    335
    Posts Thanks / Likes

    Default CNNI on hotbird13E


    problem with CNN on hotbird. I don't know whether or not its due to my vplug update- everything else is working fine, however CNN is black.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    there are about 3 CNN in hotbird, use CNNi in 12597/V/27500

  3. #3
    Byte Stalker Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Planet Earth in Universe
    Posts
    939
    Posts Thanks / Likes

    Default

    m8,

    try this: delete that cahnnel, noting down freq, sr & fec then re-san it again

    good luck!
    ************************************
    The more we learn things the more we hunger for more! That's human nature I guess!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Hotbird
    Posts
    335
    Posts Thanks / Likes

    Default


    thanks guys- turns out it was indeed the other vplug. On the old vplug works fine!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CNNI on hotbird13E
    By yuriythebest in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 25th October 2006, 23:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top