Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 40
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Italy
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi se blocheazā!?

    Ciao! Nu stiu dacā mai are cineva aceastā problemā. Azi dimineatā, pe Minimax dupā amiazā pe Euforia si pe Pro TV s-a blocat de foarte multe ori, lucru care, mie cel putin, nu mi s-a mai intimplat.
    Este o problemā momentanā sau trebuie sā mā pregātesc sufleteste pt. "decesul" lui 1160.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Italy
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze, acum am vāzut cā aceeasi problemā a reclamat-o si bibbicu. Cine poate, sā steargā acest topic.
    CIAO!

  3. #3
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa se blocheaza toate, am instalat cateva zeci luna asta si TOATE fac asa, nu stiu, dar sper sa se sinchiseasca careva sa rezolve ca e grav, fac oamenii urat si mai mare baiu ca nu toti inteleg ca e "de la ei".
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    earth
    Posts
    76
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da,si mie m-i s-a intamplat de trei ori intre19,55-20,10.Problema e la ei in mod sigur.Sunt tare curios ce spune Fanta ,poate n-am reglat bine antena?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce se intampla cu digi? de ce se blocheaza 1160?

  6. #6
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mo @bboti, daca nu-i reglata bineh, fugi si ia 2 beri apoi da un beep ca ma duc s-o reglez, da drept cateva zeci , puse in decembrie, nici una sa nu fie reglata? Da-o dreq! Nici chiar asa. N-am cazut azi din plop
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    earth
    Posts
    76
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bagami-as nu stiam de ce urla copiii:s-a oprit pe Cartoon in timp ce Tom fugea dupa Jerry

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Roma
    Posts
    218
    Posts Thanks / Likes

    Default

    baaaaaaaaaa ce draku faceti.vin sarbatorile astai tot ce puteti voi de sarbatori bravoo voua sunteti tari felicitari digi

  9. #9
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tocmai inteasem pe forum sa intreb daca stie cineva ceva si...surpriza problema e in floare .
    mi se opreste la intervale de pana o jumatate de ora.ingheata si nu mai raspunde la comenzi.
    asteptam solutii de la cei in bransa

  10. #10
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gavrild
    tocmai inteasem pe forum sa intreb daca stie cineva ceva si...surpriza problema e in floare .
    mi se opreste la intervale de pana o jumatate de ora.ingheata si nu mai raspunde la comenzi.
    asteptam solutii de la cei in bransa
    Dupa cum ati observat problema a inceput inainte de ora 12.00.
    Postul anterior datei de azi a fost blocat de Blanos....chipurile s-a rezolvat problema....
    Eu m-am saturat, va las pe voi sa duceti razboiul mai departe...
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  11. #11
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu se rezolvase atunci , a 2-a zi ? Asta o fi valul 2 , daca se intampla mai multora .

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Romania
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    confirm,porneste numai dupa taierea alimentarii

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    52° 30' N - 13° 25' E
    Posts
    70
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La fel si la mine! se blocheaza si nu mai raspunde pana-i tai curentu'

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-am vazut blocare aici, dar au disparut canalele de pe 12643V. Ma uitam la un film pe Duna TV si prima data se vedea ca o codare un bitrate foooaaarte cazut (deci numai culori in blocuri), dupa ai a revenit pt. cateva secunde si a picat complet: channel is not running. M-am uitat la film pe Hotbird, iar dupa aceea am verificat si nimic nu merge pe 12643V, in afara de Pratech, care nu e codat... Semnalul e 80/86 pe acest TP.
    Poate cineva sa confirma ca intr-adevar nu merg programele?

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Romania
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    felicitari abonatilor jiji , au parte de cel mai tare entertaiment...
    cu cat mai multi abo , cu atat mai multi "fericiti"...
    poate e momentul sa scoateti mai multi bani din buzunar pt aceste oferta fara egal...
    ia neamule oferta fara batai de cap...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ss1 blocheaza sistemul
    By minerul in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 24th September 2005, 15:27
  2. Probleme ss2 blocheaza calculatorul.
    By blueicon in forum Placi DVB
    Replies: 16
    Last Post: 6th December 2004, 10:31
  3. Sky se blocheaza
    By [email protected] in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 30th June 2004, 00:22
  4. de ce se blocheaza dupa 1/2 ora ?
    By duru in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 6th May 2004, 18:22
  5. ss1 blocheaza bootarea
    By FLORIN72 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 12th October 2003, 21:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top