Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default Manual pt Strong 6004

    Aici va explic cum am pus eu patchul luat de la Frocus(caruia ii multumesc din suflet) pe Strong 6004:
    1)Cu receptorul scos din priza am conectat cablul null-modem.
    2)Se deschide Hyper terminalul Start-->Programs-->Accesories-->Communications-->Hyper terminal si ii dai un nume.Apare
    Connect to, la connect using selectati COM1 ,apoi OK.
    3)Faceti setarile portului:Bits per sec----115200
    Data bits-------8
    Parity----------none
    Stop bits-------1
    Flow contr------none(aceste date sunt scrise in manualul de folosire a aparatului)
    Apply--OK
    4)Transfer(click pe el)-->Send file--->sus cautati patchul(musai upd)
    --->jos 1K X modem
    5)Send
    6)Click pe cps/bps
    7)Dupa cam 3 min totul tre sa fie OK

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Okay, insa cum bagi key? Exista editor de canale? Cand trebuie sa pornesti receptorul?

  3. #3
    Modest Member Teacher
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default Vreau si eu Patch pentru SRT6004

    Salut om bun.

    Spune-mi chiar ai pus patch pe SRT6004?

    Nici nu credeam ca o sa apara asa ceva.

    Ti-as fi recunoscator daca mi l-ai da sa il incer si eu.

    Multumesc.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze pt intarzierea raspunsului.Editorul de key se afla accesand system info +1004(tastezi de pe telec) , acol te descurci usor cu editatul.DA,exista patch si-l poti lua de la frocus.net----upload----sectiunea 6011,6020(http://upl.frocus.net/index.php?lng=ru&p=17si te duci aici:06.12.2006 SRT6004-6011_20061201.zip).Patchul se pune cum am descris mai sus , doar ca am uitat sa mentionez ca aparatul tre bagat in priza in momentul cand apesi send apoi click pe cps/bps.Apar probleme la deko biss si la mine nu deskide paketul DMC de pe Telstar.

  5. #5
    Modest Member Teacher
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default Srt 6004

    Multumesc de indicatii.

    Am pus patch-ul pe SRT 6004.

    Chiar merge. Cu cheile memorate chiar mergeau cateva din programele codate.

    Daca mai schimb din key poate or sa mearga mai multe.

    Have a good day !

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am cautat pe aici si n-am inteles exact cum se face patch-uirea la srt 6004 virgin , care sunt pasii si daca o pot face daca pe calculator am Vista .Am nevoie de Hyper terminal ? Daca da , macar sa-mi spuneti pasii si ma duc la cineva care are XP. Va multumesc mult si astept o idee cat de mica .

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default ????

    keyle numai cu telecomanda la acest aparat? am convertit softcam in .bin dar nu am reusit sa le downloadez in recyver via serial am probat si loaderul din tool box de pe frocusa si cu hiperterm. dar nu a mers cu niciunul.

    am gresit eu vreo procedura sau chiar nu merge numai din telecomanda?


  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu poate nimeni sa ma ajute ?

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De fapt rec meu este srt 6005 . Care-i diferenta intre 6004 - 6005 . Patchurile de pe 6004 merg si pe 6005 ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strong 6004
    By manitu_00 in forum SD Receivers
    Replies: 9
    Last Post: 4th January 2007, 21:29
  2. Noua serie Strong 6004, 6011, 6020
    By torpedo11 in forum SD Receivers
    Replies: 10
    Last Post: 22nd December 2006, 11:57
  3. manual input
    By sam1_gr in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 14th June 2006, 23:26
  4. Manual Strong 4125Evo
    By ntire2000 in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 7th December 2005, 01:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top