Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ciudat frate eu am sunat de vreo 4 ori si mam rugat cred ca de toti operatori sa-mi activeze al treilea kit dar fara vreun rezultat pana la ora asta

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pitesti ROMANIA
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default incearca de pe mobil

    de pe mobil am prins mereu,chiar si cand de pe fix spunea ca numarul nu exista.Intotdeauna au avut personal de serviciu la activari.Succes garantat
    Parabolica-1.5m Al. (72.0°E-30.0°W).Parabolica -1,2m Al (80.0°E-30.0°W) Vara 2017 ,3 de ani de la decesul RADIO VACANTA .2 Aprilie 2016, au trecut 28 de ani de la disparitia lui TUDOR VORNICU,cel mai mare realizator de televiziune din toate timpurile,trecute ,prezente si viitoare.Tudor Vornicu...IREPETABIL.08.Aprilie 1989 ultimul "La sfarsit de Saptamana"semnat TUDOR VORNICU

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la fel ca mediaset: dep e mobil am prins ca pe fix zicea ca numarul format nu exista. eu cred ca aici exista o problema de interconectare intre retelel RDS.Tel si Romtelecom ...

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    764
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am sunat ieri pe la ora 19 si imediat au raspuns. Incearca de pe celular.

  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    United State of Europa
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bai frate ce " PANA " na-i vazut asa ceva! ce vrea sa insemne asta? inca un punkt minus ..RCS .. cate sa-u cumulat pana acum?...aaa da! cam multe si minusul nu se termina aici!

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Abonament PLATIT,si totusi in fiecare 1 a luni NOTA 10 (asa multe note de 10 nu am avut nici la scoala)
    Apropo, la 1 MAI nota 10 -INCERCAT -SUN RCS -KANCI baieti sarbatoresc.LUNI la fel.
    Marti am vorbit cu RCS si au spus ca la ei nu este problema(MOBIL),nu arata deranjat,DAR curios dupa 10 minute MINUNE-FUNCTIONEAZA.
    Nu spun mai nimic ca FANTA o sa zica ca sint CIRCODAS.
    Dar BAIETI DE LA RCS chefuiesc pe banii mei,si asta este deranjant.
    Daca am SERVICILE care l-eam PLATIT sint foarte multumit .
    Sa auzim de bine.

  7. #7
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by luky
    @Fanta

    Daca nu ai raspunsuri nu mai intri pe forum
    Dom Director cred ca are dreptate Luky
    Hai la bere ma simt dator fata de tine si de Nicky

    Piciul

  8. #8
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default RCS

    @Luky
    Si eu am intilnit acelasi fenomen:Marti si Miercuri sunat de pe mobil a intrat acelasi robot parca frate cu cel de la Orange (Dialog) si astept,si astept si nimica de vreo 3ori in fiecare zi.Joi dus rec la o reprezentanta RDS din tara ptr afisaj ecran: Note 24.........SMARTCARD MUTE.Defect la card.
    Mi-au schimbat cardul cica totul va fi acum OK (Retineti doar card schimbat rec acelasi) dar surpriza - nu au activat noul card = afisaj CARD Expirat.
    Vineri alt drum la ei si in sfirsit seara pe la 17 activat cardul.Acum merge, dar pina cind oare? Nota 0 relatii cu publicul si 0 in rezolvarea problemelor aparute in schimb banii au fost luati la unii clienti inainte de a le da aparatele intr-un oras din ARDEAL la reprezentanta RDS.Aproape ca n-am cuvinte.
    Salut.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    608
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu l-am convins pe un prieten sa cumpere kit-ul de la ELSTAR (bineinteles platind o caciula de bani in plus) ,cu abonament pina la sfirsitul lui aprilie.
    Cu vreo 5 zile inainte de a expira abonamentul se duce omul la casieria RCS si-si prelungeste abonamentul pina la sfirsitul anului.
    Dar SURPRIZA (a cita o fi asta @Fanta?)din 1 MAI "nota 10", se duce omul inapoi la casierie se uita aia in banca de date si-i spune ca totul este OK dar trebuie numai sa-i faca un "Factory set".
    Si de atunci tot face omul la "Factory set" de s-au tocit tastele la telecomanda.
    Miine o sa sun eu la "deranjamente" ,sint curios ce raspuns imi vor da.

    cico

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    608
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @luky
    Am sunat de dimineata prin 01071 si la primul apel mi-a zis nr. inexistent dar la al 2-lea au raspuns.
    Problema prietenului a aparut (zic ei)datorita faptului ca receptorul era oprit in momentul cind ei au trimis semnalul de reactivare ,lucrul adevarat deoarece persoana respectiva era plecata in concediu .
    O explicatie pertinenta zic eu.
    Mi-au spus sa las receptorul pe TVR 1sau TVR2 si o sa-mi mai trimita odata semnalul de activare si dupa un minut a aparut imaginea.

    Operatoarea de la activari mi s-a parut destul de amabila.

    Cu stima :
    cico

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mi-am facut si eu abonament la Digi Tv. Mi-au dat un numar sa sun la iei .. am sunat.. au raspuns.. si in final un domn imi spunea ca nu trebuie neaparat sa sun ca sa imi activez cartela . cartela se activeaza automat cand datele mele ajung la bucuresti.. exact asa mi-au spus...

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    031.400.4001 acesta este numarul si am sunat ieri pe la ora 14

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de la 1 ale lunii (aprilie) nu mai am acces la pachetul extra I, cu toate ca am incheiat un contract cu RCS in care scrie clar PACHET EXTRA I nici pina acum nu au fost in stare sa mi-l activeze - mi-au activat Extra II din pacate...la telefon primesc raspunsuri de genul " o sa rezolvam, dar nu va putem spune cind!?" - eu le dau nr de chitanta si factura, la ei figureaza cu totul altceva...imi spun ca daca chitanta este "de mina" atunci trebuie sa ma duc la centru la Constanta ca sa le dovedesc lor ca intr-adevar, asta e chitanta de la ei, ca acum ei au numai chitante "electronice" si cele de mina sint vechi?!
    Mi-a lasat un gust amar incompetenta angajatilor RCS din Constanta si cei de la Hotline din Bucuresti...
    Si ma intreb: de ce nu beneficiez de un serviciu deja platit, cine plateste toate convorbirile (interminabile si fara rezultat) telefonice, eventualele drumuri la Constanta pt a le dovedi ca intr-adevar am chitanta RCS, timpul pierdut si nervii facuti din cauza unor persoane incompetente si care nu au implementata ideea ca, clientul este cel mai important intr-o firma privata, mai alesin cazul DigiTV, o firma in fasha si in cautare de clienti?!

    cu lehamite,
    claudiu_escu
    nici viitorul nu mai e ce-a fost!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. nr de telefon MAX
    By cristi_v in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 30th June 2006, 18:33
  2. Activari pachete DIGI
    By rpintea in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 12
    Last Post: 19th May 2006, 13:10
  3. 0314004001-Activari Digi tv
    By digitech in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 15th May 2006, 22:36
  4. DIGI TV Activari
    By pely66 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 27th April 2006, 08:58
  5. NR.DE TELEFON?
    By coca-cola in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 5th May 2005, 12:43

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top