Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default La revedere PartenerTV , bine ai venit GoodLife Channel

  Canalul GoodLife va fi lansat pe 21 decembrie, pe frecventa Partener TV.

  O noua televiziune specializata isi face loc in grilele cablistilor. GoodLife Channel, un post care isi propune sa furnizeze publicului sau "informatiile indispensabile unei vieti sanatoase", va incepe sa emita pe frecventa fostului canal Partener TV.
  Licenta de emisie este detinuta de compania Set-Up Media, a omului de afaceri Adrian Dinescu. Deja sunt semnate contracte de distributie cu RCS si UPC/Astral , cei doi mari jucatori de pe piata televiziunii prin cablu.
  Formatele difuzate de noul canal se axeaza pe domeniile lifestyle, sanatate si viata, fiind destinate unui public urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, venituri medii si peste medie, cu studii medii sau superioare.

  Printre emisiunile din grila televiziunii GoodLife Channel se numara "Analiza sociala", moderata de Horia Enasel, ce dezbate teme legate de sistemul de sanatate, protectia mediului, administratie locala, turism si invatamant. Productia va fi difuzata de luni pana vineri, incepand cu ora 19.00.
  GoodLife Channel va difuza de luni pana vineri, intre orele 18.45-19.00 si, respectiv, 0.45-1.00, si un buletin informativ, cu stiri la zi din sanatate, educatie, turism si entertainment. Rubrica "Partenerul de sanatate" va avea ca invitat un specialist in domeniul sanatatii, care va oferi raspunsuri pe diverse teme privind viata sanatoasa.
  O alta emisiune aflata in grila pentru cele cinci zile lucratoare este "Beauty Center", care va aborda subiecte ca tratamentele faciale, liftingul, stylingul, eliminarea celulitei sau tratarea afectiunilor pielii, in fiecare zi de luni pana vineri, intre 17.45 si 18.00.
  "COOLt" este un format de educatie prin divertisment, adresat tinerilor liceeni sau studentilor. Emisiunea le ofera tinerilor posibilitatea de a-si pune in valoare calitatile: oricare dintre ei poate propune teme de discutie si poate deveni membru in echipa editoriala.
  Printre invitati se vor numara persoane publice, in special artisti de succes, iar temele trec de la fotbalul ca fenomen social la cariera, emigratie si relatiile intr-un cuplu. Show-ul va fi transmis de luni pana vineri, de la ora 22.00.

  Manager al Set-Up Media, Adrian Dinescu este coproprietar si la casa de productie tehnica "Show Time Prod", care a participat la "nasirea" unor formate TV, printre care "Straini de fotbal" (Prima TV), "9595" (Antena 1) si "Big Brother" (Prima TV).
  Dinescu va ocupa functia de director general al GoodLife Channel, structura de conducere fiind completata de directorul executiv Horia Bogdan Enasel, producatorul general Razvan Tucaliuc si directorul de programe Georgeta Davidescu.
  Enasel a fost director de stiri la B1 TV si apoi la National TV, iar pana anul trecut a fost directorul canalului N 24, din grupul fratilor Micula.
  Investitia in GoodLife Channel se cifreaza, in prezent, la 1,5 milioane de euro, urmand ca in primul an sa mai fie investiti peste 700.000 de euro.

 2. #2
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Emite deja :

  [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v232/*********/antene/goodlifechannel.jpg[/IMG]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Bine ai venit AltXRo
  By Unuseroarecare in forum DREAMBOX
  Replies: 11
  Last Post: 18th May 2006, 04:39
 2. Bine ai venit Senso! :)
  By iordache in forum DTH & Cable-Romania
  Replies: 11
  Last Post: 21st February 2006, 13:27
 3. PartenerTV in retelele de catv
  By Unuseroarecare in forum News
  Replies: 2
  Last Post: 4th October 2005, 14:36

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top