Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default ****** V5 CARDS IN DM-7000


    Hi all,
    anyone tested ****** V5 cards with DM-7000S .. card starts 4014xx?

    currently i have a V5 cards its labled as EPILSON and trying to use it with my DM-7000S until now no luck .but the DM- is reading the smart card in the embeded slot no picture .

    is this possible i have tried with different image and softcam .

    any idea ?
    thanks

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Indonesia
    Posts
    303
    Posts Thanks / Likes

    Default

    With what .IMG you are trying to run the card? and what softcam?
    Terrorist use the muslim faith for there privat intrests, and should be killed more painfull than their victems

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thanks
    i have tried with Hydra,Gemini latest,Flubber with different softcam.
    still not working ..thanks

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi,

    I have a Showtime V5 card. I use a DM7025sc with Gemini 1.9, NewCS 1.18 and Mgcamd. Works great.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thanks for the info finally its working ..i am using Pli Flubber with MGcamd-1.46+newCS..

    all the channels are working fine .i just wanna check if the card updates with DM-7000s and will come back

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by IPTV View Post
    thanks for the info finally its working ..i am using Pli Flubber with MGcamd-1.46+newCS..

    all the channels are working fine .i just wanna check if the card updates with DM-7000s and will come back
    I have the V5 A* and have a XP pc with NewCS and 4 dreamboxes with ccam for the family.

    I have the ir2 v5 card on a xp pc newcs server

    I have the "AU" on on my lan machine and 1 Wan machine.

    Everything works fine for a day or so then I need to place the Card in the original box for it to get an update of some description to work.

    It is definitely missing or not able to decipher an update 10 secs in the original box then its fine again.

    Have you had any luck finding a solution to this?

    Is there a posted thread that discusses this?

    Thanks in advance
    Andrew

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    israel
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default


    hi andrew

    install the latest version of newcs server 1.25 and it solved the v5 key updateing.

    i check it and conferim it on my server

    regards

    aikki

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. art cards
    By plob in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 2nd July 2006, 16:45
  2. Titanium cards (blue), MII cards and magiccam.
    By roadbush in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 11th June 2006, 00:29
  3. Art Cards
    By chris8 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 19th October 2005, 03:07
  4. D+,Sky on DVB Cards
    By djcomplex in forum Placi DVB
    Replies: 32
    Last Post: 10th January 2005, 16:41

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top