Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default Solutie share la 4 receptoare

    M-ar interesa o solutie ptr a imparti un abonament dth la 4 receptoare. Probabil cea mai viabila solutie ar fi Echosmart-urile 790 si switchbox-ul. Insa am urmatoarele nelamuriri: Max e pe 3 sateliti, Pocus are polarizari diferite, Gigi nu stiu daca merge sharuit, la fel si Dolce sau Boom.

    M-ar interesa solutiile voastre pe care le-ati pus in practica. Multumesc.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia-ti receptoare Globo,www.elstar.ro,faci comanda si iti vin acasa receptoarele si merg bine emitatoarele alea prin wireles....
    Not Me!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cate receivere merg simultan prin splitterul wireless? La Echosmart din cate am inteles maxim 3...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Opt receptoare,eu am legat in paralel lnb-urile pt ca nu am avut alta solutie la indemana...adica un singur lnb pt 3 receptoare dar sfatul meu e sa iei lnb cu 4 sau 8 iesiri independente.
    Not Me!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Costurile ajung destul de mari, cel putin asa mi se pare... 4 receivere inseamna aproximativ 9 milioane, iar 4 splittere wireless inca 4, deci in total 13 milioane. Gresesc?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu 4 receptoare Globo si tot ce iti trebuie ajungi cam pe la 12 milioane 500 de mii,dar merge bine,cu echolitele ca sa iti mearga bine atatea receptoare iti trebuie si switchbox si trebuie sa tragi o gramada de fire,ca si costuri tot pe acolo iesi si cu echolitele,tu alegi pt ce solutie optezi...
    Not Me!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    haromszek
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu o intrebare , Switchbox-ul la care va referiti este defapt un buffer de serial care se intercaleaza intre receptorul cu cartela si celelalte aparate ?
    Multumesc pt raspuns.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Romania, Timisoara
    Posts
    328
    Posts Thanks / Likes

    Default wireless

    Quote Originally Posted by liviurosioara View Post
    Cate receivere merg simultan prin splitterul wireless? La Echosmart din cate am inteles maxim 3...
    Maxim 2. Spliterele aceste nu sunt facute pentru echosmart ci pentru Globo si YU-MA-TU. Amandoua tipuri de receptoare se fabrica in turcia si sunt facute de acelasi producator. Sunt foarte asemanatoare intre ele.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Romania, Timisoara
    Posts
    328
    Posts Thanks / Likes

    Default Costul

    Quote Originally Posted by liviurosioara View Post
    Costurile ajung destul de mari, cel putin asa mi se pare... 4 receivere inseamna aproximativ 9 milioane, iar 4 splittere wireless inca 4, deci in total 13 milioane. Gresesc?
    Nu gresesti, costurile sunt mari.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Romania, Timisoara
    Posts
    328
    Posts Thanks / Likes

    Default Avantaj

    Quote Originally Posted by twetty View Post
    Cu 4 receptoare Globo si tot ce iti trebuie ajungi cam pe la 12 milioane 500 de mii,dar merge bine,cu echolitele ca sa iti mearga bine atatea receptoare iti trebuie si switchbox si trebuie sa tragi o gramada de fire,ca si costuri tot pe acolo iesi si cu echolitele,tu alegi pt ce solutie optezi...
    Avantaj la echo este ca poti fata de switchbox sa mergi peste 100m in oriceparte vrei, cu antene wireless poti merge doar 50 si apare problema la blocuri facute din beton.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Romania, Timisoara
    Posts
    328
    Posts Thanks / Likes

    Default Buffer

    Quote Originally Posted by viking7691 View Post
    Am si eu o intrebare , Switchbox-ul la care va referiti este defapt un buffer de serial care se intercaleaza intre receptorul cu cartela si celelalte aparate ?
    Multumesc pt raspuns.
    Ceva de genul acesta.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ,,Maxim 2. Spliterele aceste nu sunt facute pentru echosmart ci pentru Globo si YU-MA-TU''

    Imi pare rau ca trebuie sa te contrazic dar splitterul wireless merge sigur pe 3 Echosmarturi...spun asta pt. ca am testat aceasta combinatie citeva zile...intr-adevar apar mici stop cadre uneori la al treilea aparat dar numai daca toate cele trei aparate sint lasate pe aceeasi program...pe programe diferite merge perfect...in plus folosind splittere wireless la Echosmart dispare o problema mai veche a a acestor aparate si anume dupa o pauza de curent generala aparatele nu se blocheaza la revenirea curentului ca si in cazul in care sint legate cu cablu intre ele ci pornesc fara probleme...

    Intr-adevar aceste splittere nu sint facute pt. Echosmart dar cu mici modificari se pot adapta la ele...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Romania, Timisoara
    Posts
    328
    Posts Thanks / Likes

    Default share 3

    Quote Originally Posted by zozosat View Post
    ,,Maxim 2. Spliterele aceste nu sunt facute pentru echosmart ci pentru Globo si YU-MA-TU''

    Imi pare rau ca trebuie sa te contrazic dar splitterul wireless merge sigur pe 3 Echosmarturi...spun asta pt. ca am testat aceasta combinatie citeva zile...intr-adevar apar mici stop cadre uneori la al treilea aparat dar numai daca toate cele trei aparate sint lasate pe aceeasi program...pe programe diferite merge perfect...in plus folosind splittere wireless la Echosmart dispare o problema mai veche a a acestor aparate si anume dupa o pauza de curent generala aparatele nu se blocheaza la revenirea curentului ca si in cazul in care sint legate cu cablu intre ele ci pornesc fara probleme...

    Intr-adevar aceste splittere nu sint facute pt. Echosmart dar cu mici modificari se pot adapta la ele...

    Zine si noua care e secretul ca nici cei de la DK nu au rausit sa faca mai mult de 2.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista si alta solutie care merge pe 3 receptoare cu orice tip de cartela doar Sky italia nu merge am incercat eu si e beton se numeste SmartWi Rezidential Cardsplitter merge beton nu stiu daca se gasesc si prin romania ca eu am cumparat din Olanda costa 15o de euro .Eu sunt multumit de el si ma folosesc de el de minune.Este aici http://www.smartwi.net/images/smartwi%20modtager4.jpg
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ,,Zine si noua care e secretul ca nici cei de la DK nu au rausit sa faca mai mult de 2''

    Nu e nici un secret la mijloc...probabil conteaza si versiunea de soft cu care incerci...eu am folosit ultima versiune...si merge cu 3...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ce solutie ar mai fi ???
    By gelu_dh in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 26th July 2006, 04:03
  2. O solutie, va rog !
    By neacsuadi in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 23rd May 2006, 00:11
  3. Solutie Hotel
    By alienro in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 25th February 2006, 10:06
  4. solutie un card- mai multe receptoare
    By danisat in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 19th October 2005, 01:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top