Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Default 16E, 5E si 4W in Bacau?

    Rog specialistii sa-si dea cu parerea : Locatie Bacau ,antena 0,85 m (digi) receptor strong 4155 evo ,dorinta :sa receptionez pr. tv fta romanesti (pt. parintii mei ) . Se poate monta 3 lnb-uri pt. a receptiona in conditii de stabilitate a semnalului urmatorii sat.:eutelsat 16 E , sirius 5 E si amos 4 W . Multumesc anticipat celor care isi vor da osteneala sa ma lamureasca cum sta treaba .Multa bafta tuturor.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    W2 si sirius intra sigur. Pentru Amos nu cred ca ai sanse. Eu de curand am incercat sa pun pe antena de 1,2 m cam la aceeasi longitudine cu tine ceea ce vrei tu si amosul nu intra. Am mai pus inca o antena mica de 0,6 m separat pentru Amos.
    Oricum, incearca, in cel mai rau caz nu intra. La mine antena era cu focarul principal pe Hotbird. Pune sirius in focarul principal.
    Succese!
    Gigel


  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu pe a mea de 1,35x1,2m am pus de la Amos pana la Astra19,2g si merge perfect cu 8 lnb-uri impartite 4 pe receptor si 4 pe placa Skystar2,iar acu am facut comanda de comutator diseqc de 8+1 dar pe a ta de 0,85 nu cred ca merge caci e cam mica

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici eu nu cred ca-ti va merge cu antena aia de 0,85m si cred ca va trebui sa-ti iei o antena de minim 1,1m,eventual o antena Triax Multifocus TD110 http://www.satlex.ro/ro/triax-page_1.html
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    ALBA
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu zic sa nu te mai complici cu 3 sateliti,pe 16 grade gasesti cam tot ce vrei,asa am facut si eu....

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Romania
    Posts
    120
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si cu TDS-110+TD Multiblock. La firma am unul montat cu 4 LNB-uri 16 E,13E,5E si 4W si este OK.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. In Bacau?
    By tunner in forum Terestrial & DVB-T
    Replies: 3
    Last Post: 6th October 2006, 05:54
  2. Semnal SK* IT in bacau
    By djcomplex in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 13th January 2005, 03:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top