Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: MaxTV

  1. #1
    Junior Member Friend
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default MaxTV

    Buna
    Am si eu o problema poat sa ma ajute cineva?
    Am un Humax 5400 cu cam viacces rosu si cartela max. Problema e la schimbarea de pe un canal pe altul imi dispare imaginea si imi apare program codificat .Scot cartela din modul o introduc iara si merge. Dar e cam enervant sa tot resetezi reciverul sau scoti cartela si so bag iar. Sti cineva care ar putea fi cauza?

  2. #2
    Junior Member Friend
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da am ultimul Hot 3.3 7.7

  3. #3
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca te intereseaza in special Max-ul, eu zic sa mergi pe mina unui HoT mai vechi, sau poate chiar un firmware original. In fond HoT-ul este un tip de software destinat mai curind emularii/decodarii unor sisteme, nu in mod necesar compatibilizarii receiverului cu diverse CAM-uri si/ori cartele originale.

  4. #4
    Junior Member Friend
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci de raspuns.
    Dar ce ma mira pe mine ar insemna ca cei de la MaxTv ar fi pus ceva pe cartela lor un soft ceva sau nu stiu ce care ar bruia Receiverele cu emulator.
    Sau?Pasul cu Softul Org de la Humax pot sal fac oricind dar nu vreau sa renunt la unele progr.ce mai sint open.Merci oricum

  5. #5
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Soft impotriva emu? Nici vorba de asa ceva. N-ai incercat cu o alta cartela Viaccess, probabil ti-ar face aceleasi figuri. Cam-ul Viaccess rosu, actualizat probabil cu un update de pe sat, a facut mereu figuri de compatibilitate cu o sumedenie de receivere, in comparatie cu cam-ul negru care a mers perfect cu marea majoritate a receiverelor. Ma gindesc ca softul actual de emulare al Humax are probleme cu citirea si decodarea prin intermediul acestui cam.

  6. #6
    Junior Member Friend
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut hgfdfui
    Merci de raspuspusurile tale.Deci dupa cite am inteles as avea doua posibilitati.Ori aduc Humaxul in starea lui orig sau un soft mai vechi sau imi iau un modul viacces negru.Pot sa imi iau alt modul care e mai bun decit cele doua important e sa imi faca upgrade la cartela max?Sorry dar cu modulele nu le am deloc.Daca stiam imi luam de la inceput viacces negru.Sper ca mai ai un sfat ptr. mine ca a ajuns theardul pe pagina a doua .Orcium Merci mult.Ma asteptam la o rezonanta mai mare la problema mea.Dar probabil nu sint multi care au constelatia mea Reciver Modul Max cartela.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Modulul Viaccess negru nu se mai gaseste de mult, e modelul cel vechi. Dar zilele trecute m-a sunat un prieten care are Humax CI8100PVR, modul viaccess rosu si card de Max. La fel, mereu i se intrerupe si trebuie sa-l reinitializeze. Avea si un Zeta blue in receiver, i-am zis sa-l scoata si sa lase numai Viaccess, sau sa foloseasca cardul in Zeta. Daca aflu ce a mai facut, postez aici.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Angola
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ajuta la ceva ... eu folosesc cartela Max intr-un batrin Echostar 2510 Viaccess incorporat. In fiecare luna, cam de pe 28-30 si pina luna urmatoare pe 9-10 ingheata cu regularitate. Eu suspectez ca are legatura cu actualizarea cheilor. Singura solutie pe care am gasit-o ca sa nu imi pierd mintile este sa il las sa isi ia cheile pe luna urmatoare, dupa care mut cartela in Dragon

  9. #9
    Junior Member Friend
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In primul rind vreau sa ii multumesc lui hgfdfui ptr ajutor. Datorita lui am rezolvat problema cu MaxTv.Ai avut dreptate modulul rosu de la viacces face probleme cu cartela de la Max.Am schimbat modulul cu unul negru de la viacces si problema sa rezolvat. Va urez un Craciun fericit la toti membri RDI.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germany
    Posts
    261
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Modulul Viaccess negru nu se mai gaseste de mult, e modelul cel vechi. Dar zilele trecute m-a sunat un prieten care are Humax CI8100PVR, modul viaccess rosu si card de Max. La fel, mereu i se intrerupe si trebuie sa-l reinitializeze. Avea si un Zeta blue in receiver, i-am zis sa-l scoata si sa lase numai Viaccess, sau sa foloseasca cardul in Zeta. Daca aflu ce a mai facut, postez aici.
    Kroky,ma intereseaza si pe mine aceasta problema pentru ca vreau sa stiu daca are in continuare probleme cu camul.Am si eu acest reciver si as vrea sa stiu daca se comporta bine pe dragon sau Mr cu card de max si daca face autoupdate ?
    dani29

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Dragon si pe MR merge, dar nu face autoupdate. In schimb pe Zeta face si AU.

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe MR 1.230 si pe MRB 3.20 merge de rupe dar nu face update...

    VIACCESS+STRONG6355 merge brici de aproximativ 5 luni de zile de cand il am ... este adevarat ca am avut un modul care avea softul 1.06 si care inghetza in draci .

    pe acesta de acum ... am soft 1.08 si cartela max mere brici

    Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default Un mik ajutor

    Sunt nou in domeniu asta si as avea si eu niste mici intrebari daca se paote
    Am si eu un receiver opticum si voriam sa prin posturile codate (este optocum cu viaccess) si nu stiam ce`mi trebuie si de unde`mi trebuie Daca poate cineva sa ma ajute, nu vreau abonamente sau alte minuni daca exusta altceva fara abonamente sa prin, pro tv, antena 1, etc. , posturile romanesti in principal care am vazut ca sunt codate ba de max tc, focus tv si altele. Si acuma i intrebare cam tampitda dar trebuie s`o pun are cineva vreo cartele cu key`le de la focus sau max tv? care sa nu necesite activare sau plata abonamentului si sa mearga pana schimba iei key`a?
    Merci anticipat.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    NT-RO
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in cazul in care nu ai citit deja regulile ... nu se posteaza key pt posturi romanesti

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by milucroc View Post
    Sunt nou in domeniu asta si as avea si eu niste mici intrebari daca se paote
    Am si eu un receiver opticum si voriam sa prin posturile codate (este optocum cu viaccess) si nu stiam ce`mi trebuie si de unde`mi trebuie Daca poate cineva sa ma ajute, nu vreau abonamente sau alte minuni daca exusta altceva fara abonamente sa prin, pro tv, antena 1, etc. , posturile romanesti in principal care am vazut ca sunt codate ba de max tc, focus tv si altele. Si acuma i intrebare cam tampitda dar trebuie s`o pun are cineva vreo cartele cu key`le de la focus sau max tv? care sa nu necesite activare sau plata abonamentului si sa mearga pana schimba iei key`a?
    Merci anticipat.
    Incearca la Receptoare - Globo- Opticum, problema ta se incadreaza pe acolo
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Eutelsat W2(MaxTV) + Hot Bird(MaxTV) + Sirius(Max TV)...
    By clon in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 21st October 2006, 04:21
  2. Alo,maxtv ?
    By Sica in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 13th March 2006, 19:13
  3. MaxTv
    By cybeRomania in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 17th February 2006, 23:33
  4. MAXTV FTA !!!
    By mihaip in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 18
    Last Post: 2nd January 2006, 22:57
  5. MaxTv
    By cybeRomania in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 4th January 1970, 20:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top