Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania-Tomis
    Posts
    699
    Posts Thanks / Likes

    Default O problema la Humax

    Este Cineva Din Cta care ma poate ajuta cu o problema la un Humax 5400Z ?I-mi arata Semanlul dar la Calitate e zero...
    scot cablul de la el si-l bag in SS2 si am semnal si calitate si imagine....Ce pot face in cazul asta?Sau daca cineva din Cta poate sa mi-l testeze cel putin ... in cazul in care gresesc eu pe undeva...
    multumesc anticipat.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A mers si nu mai merge sau acum l-ai pus in functie prima data? Poate nu e setat corect la LNB (universal) sau la Diseq.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania-Tomis
    Posts
    699
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L-am luat de la cineva care zice ca la el a mers... dar eu nu am vazut .
    mi-a zis sa-i bag settings direct ca are o problema la search ... dar nici asa nu a mers... ma gandesc sa nu fie o problema de soft ..Sau poate nu am reusit eu sa-i bag setings..ul corect..
    Mersi

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Italy
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ciao! La mine a ajuns unul care a avut o problemā asemānātoare.
    avea semnal dar calitate "0" si dupā ce scoteam cablul sau il reset-am.
    In final dupā multe incercāri de stergere a setings si alte minuni de genul acesta am gāsit o rezistentā si o diodā arse in alimentator.
    Te sfātuiesc sā controlezi atent alimentatorul inainte de a face cine stie ce "vrājitorii informatice".
    Multā baftā!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    35800 Km above Earth's equator
    Posts
    232
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E dioda Zener care alimenteaza tunerul cu 33V, tensiune cu care se face tuningul. Practic tunerul "sta pe loc".

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania-Tomis
    Posts
    699
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok.. Dar daca nu se face tuningul este normal sa se vada nivelul semnalului?
    nu sunt elektronist ,i-mi dau cu parerea doar..
    Mersi



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. o problema cu Humax
    By Control in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 12th December 2006, 05:29
  2. Problema Humax 5400
    By caras2uk in forum SD Receivers
    Replies: 8
    Last Post: 24th June 2006, 01:01
  3. Problema cu Humax 5400!
    By Kroky in forum SD Receivers
    Replies: 25
    Last Post: 21st November 2005, 01:22
  4. Problema cu un HUMAX
    By caras2uk in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 20th August 2004, 15:02
  5. o problema cu Humax
    By JSMWATSON in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 6th January 1970, 14:12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top