Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Strong 6004

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong 6004

    Puteti sa ma ajutati pt a pune patch pe un astfel de receptor?N-am lucrat niciodata cu hyper terminalul, dar cu explicatii clare ma descurc.Patchul l-am luat, softul managerul de key....."Manualul de utilzare" lipseste.

  2. #2
    alex1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

  3. #3
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu exista software disponibil pentru acest receptor,nici pentru 6011 nici pentru 6020 pe site-ul de mai sus. Manualul de utilizare e doar o prezentare a aparatului.
    Inainte de a posta verificati informatia.
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  4. #4
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru Manitu_00.
    Ce sa inteleg? In data de 13.12.2006 spui ca ai pus patch pe acest receptor si ca totul e OK:TEXTUL TAU:
    (Aici va explic cum am pus eu patchul luat de la Frocus(caruia ii multumesc din suflet) pe Strong 6004:
    1)Cu receptorul scos din priza am conectat cablul null-modem.
    2)Se deschide Hyper terminalul Start-->Programs-->Accesories-->Communications-->Hyper terminal si ii dai un nume.Apare
    Connect to, la connect using selectati COM1 ,apoi OK.
    3)Faceti setarile portului:Bits per sec----115200
    Data bits-------8
    Parity----------none
    Stop bits-------1
    Flow contr------none(aceste date sunt scrise in manualul de folosire a aparatului)
    Apply--OK
    4)Transfer(click pe el)-->Send file--->sus cautati patchul(musai upd)
    --->jos 1K X modem
    5)Send
    6)Click pe cps/bps
    7)Dupa cam 3 min totul tre sa fie OK)

    Astazi 16.12.2006 vii si ceri informatii despre cum poti sa pui patch pe acest receptor. Ce trebuie sa intelegem -ai pus patch si nu merge sau nu l-ai pus?
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  5. #5
    alex1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    asa zic si eu ai dreptate bosbiciu

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bosbiciu
    Pentru Manitu_00.
    Ce sa inteleg? In data de 13.12.2006 spui ca ai pus patch pe acest receptor si ca totul e OK:TEXTUL TAU:
    ...........................
    Astazi 16.12.2006 vii si ceri informatii despre cum poti sa pui patch pe acest receptor. Ce trebuie sa intelegem -ai pus patch si nu merge sau nu l-ai pus?
    Ajutor a cerut pe 09.12.2006 ; a gasit fezolvarea si ne-a ,,sheruit" din experienta .

  7. #7
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sper sa aflam mai multe despre acest receptor si despre cum se pune patch.
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  8. #8
    Modest Member Teacher
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Srt 6004

    Salutare.

    Am pus patch-ul de pe frocusat.

    Simplu si conform indicatiilor din manual.

    S-a incarcat repede cca 3 minute, dupa care a repornit singur.

    L-am pus pe tv apoi si am intrat in meniu la System info , am tastat 1004 si a aparut keyEditorul.

    Nu am mai probat cu canalele caci era tarziu.

    O sa postez cat de repede cateva poze cu meniul key-lor.

    Have a good day.

  9. #9
    Modest Member Teacher
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Talking Key Editor Menu SRT6004

    Salutare.

    Precum am promis am scos o captura cu meniul Key editor pentru 6004.




    Sarbatori Fericite !

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deskide DMC de pe Telstar ? Al meu nu.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Manual pt Strong 6004
    By manitu_00 in forum SD Receivers
    Replies: 8
    Last Post: 16th January 2009, 23:58
  2. Noua serie Strong 6004, 6011, 6020
    By torpedo11 in forum SD Receivers
    Replies: 10
    Last Post: 22nd December 2006, 11:57
  3. what is the difference between Strong 4620II and Strong 4650
    By shenzhen michael in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 28th August 2006, 23:44
  4. Pot sa pun patch de strong 4401 pe strong 4404
    By bosbiciu in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 6th January 2006, 11:23
  5. Replies: 262
    Last Post: 7th August 2005, 16:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top