Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 43
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default Afisare DNS sharing la zapping

    o chestie interesanta,realizata de un plugin marunt plasat in var/bin cu drepturi 755
    rezultatul - va afisa exact DNS-ul din cwshare de la care primim keya actuala in
    timpul vizionarii canalului prezent la fel ca in imagine


    se plaseaza advemu in var/bin cu 755 si se porneste din telnet,eventual se poate include in scriptul
    de pornire gbox inainte cu o linie de-a starta gboxul
    start_cam ()
    {
    /var/bin/advemu &
    sleep 2
    /var/bin/gbox &
    }

    sau bagat direct in var/etc/init.d/bootmisc.sh si se porneste automat la bootare
    if [ -x /var/bin/AdvEmu.sh ]; then /var/bin/AdvEmu.sh &
    fi

    TREBUIE activat ecm_info in (blue-button > Extras / Settings > general ) - activam Ecm info si Expert si selectam Show all sau Prov. la casuta extra info)

    am inclus si un skin cu caractere modificate asftel incat sa incapa si un rand mai lung al unui peer

    Skinul se plaseaza in /tmp cu extensia bz2 si se instaleaza manual
    se poate modifica orice skin in principiu facand:
    1.edit /var/tuxbox/config/enigma/skins/skinulcurent.esml
    2.localizam linia care incepe cu eLabel si contine numele="ecm_info"
    3.ne jucam cu marimea ,exemplu <eLabel position="185:110" font="Blue.Bold;17" size="350:17" align="center" foregroundColor="white" name="ecm_info" />
    Succese!


    http://www.zshare.net/download/advemu-rar.html

    http://rapidshare.com/files/5559874/...s.tar.bz2.html

    Living an analog lifestyle in a digital world

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Frumos
    Am sa încerc sa vad cum merge
    Orcum Mersi
    Toata informatie este bunvenita



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  3. #3
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @marcelll
    Ce skin folosesti ca arata tare bine?


  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai e inclus mai sus: army shining
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  5. #5
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Super !

    Multe Multumiri Marcelll !

    l-am adaptat putin ptr ihad 4:3 si 16:9 ca sa nu mai ocup memorie cu un skin complet.


  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    baga si aici te rog linia ce ai sch. pt. skinul ihad s-ar putea sa revin si eu la el si nu mai am nervi de incercari

    ps. in skinul army apare si casuta G-yes in cazul in care exista boxid-ul prezent si la linii preferentiale G ,in modificarea ta apare?

    Living an analog lifestyle in a digital world

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    oarecum ontopic, ca tot veni vorba... are vreun efect linia G

    de multe ori un provider are setat un boxid in G, il vad online in gbox-center, dar abia dupa cateva schimbari de canale se 'pozitioneaza' pe respectiv, probabil pentru ca altele raspund mai repede...

    probabil ca statusul de 'preferred' se refera la faptul ca DM-ul trimite request si la respectivul, dar in momentul in care altul raspunde mai repede se face ca ploua

    si nici sa pun tot restul in deny nu prea imi convine :P

  8. #8
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ptr 16:9

    <eLabel position="172:16" font="Blue.Bold;17" size="365:18" align="center" backgroundColor="dark" foregroundColor="white" name="ecm_info" />

    <eLabel position="515:70" size="159:30" name="pro_name" font="Blue.Bold;17" foregroundColor ="white" backgroundColor="content" wrap="on" />

    Am scos G-ul din script ca nu ma interesa.


    Coco ai dreptate, trimite si la cel din G dar comunica in prima faza cu primul care raspunde.

  9. #9
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Azi mi-am instalat versiunea 21B de gbox. Ce setare trebuie sa-i fac sa imi arate ce sistem de codare emuleaza ca nu se inverzeste casuta ce-mi arata norma de codare deschisa


  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de regula sa nu fii pe common interface ,adica sa alegi un script de pornire automata a gbox-ului la butonul albastru la telec.

    Living an analog lifestyle in a digital world

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ....la mine nu apare peer in skin; in schimb, fara nicio alta modificare, doar cu advemu pornit, informatia apare sub Gbox Suite->Quick Info .
    Totusi e mai elegant in skin

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    capitala Praziliei
    Posts
    407
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine imi arata box id al celui de la care iau card dar la decode scrie network...fara a spune dns-ul celui de la care vad...
    ma puteti ajuta sa rezolv problema

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    consider ideea buna , si totusi consider ca ar trebui sa aiba o noua forma , nu ar fi mai usor daca s-ar indura cineva sa faca un addon din el, il instalam si gata :P)

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    consider ideea buna , si totusi consider ca ar trebui sa aiba o noua forma , nu ar fi mai usor daca s-ar indura cineva sa faca un addon din el, il instalam si gata :P)
    Problema aceasta daca te uiti cu atentie se discuta anul trecut si este usor de rezolvat, @ marcelll explica acolo foarte clar ce trebuie facut ( pui advemu in var/bin , atr755 si faci o mica modificare in fisierul gbox_cam.sh din var/script pentru ca advemu sa porneasca odata cu gbox)Cam asa ar trebui sa arate dupa modificare
    .................................................. ..
    # GBOX CONTINUES ...
    case "$1" in
    start)
    echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
    remove_tmp
    /var/bin/cs2gbox &
    sleep 1
    /var/bin/advemu &
    sleep 2
    /var/bin/gbox &
    ;;
    stop)
    .................................................. ...
    Cat despre modificarea skinului se rezolva foarte usor daca instalezi "Extra addons"urmand recomandarile lui @ ermethic http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=35796&page=8 si o sa-l gasesti acolo gata modificat.Mai simplu decat asa , chiar ca nu se poate, trebuie doar sa studiezi putin.




  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foloseste cineva acest plugin pe Gemini 4.10 ? Daca da in combinatie cu ce skin ?
    Am incercat ieri sa-l pun pe Gemini 4.10, dar nu-mi merge nici automat - am inclus linia in gbox_cam.sh, nici la incercarea de al porni manual, din telnet.
    In telnet imi arata ca ia comanda, apoi dupa cateva secunde imi apare: grep: 0500: No such file or directory

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. sharing SKY
    By lore in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 4th November 2006, 20:59
  2. Intrebare despre MAX (zapping)
    By Rotita in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 14
    Last Post: 10th June 2006, 01:27
  3. Zapping la Chisinau
    By Unuseroarecare in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 21st May 2006, 00:59
  4. Sharing
    By picieri in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 2nd July 2005, 20:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top