Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default Se poate,sau nu?

    Am luat de la cineva o instalatie completa ce a fost folosita la Digi cu receptor HSS-1160,dar nu are versiunea noua de soft ce are si T.P-urile de pe Hotbird.Cartela nu am luat-o ci i-am spus sa o predea caci vreau instalatia sa o vand la cineva pt. a viziona programele FTA.Intrebarea mea este fara cartela mai pot sa fac uptdate de soft,caci nu vad decat Digiinfo,OTV,si DDTVAm incercat sa pun cartela din Humaxul 2 al meu dar stiam ca nu merge si nu am rezolvat nimic.Ceva vre-o idee,daca nu nici o problema o sa-l vand asa cum e el de la mama lui!

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Introdu manual TP-urile de Hotbird daca tot vrei sa castigi cat decat cinstit, caci oricum chiar fara noul soft dupa ce bagi cateva frecvente fabrica el aleatoriu tot felul de frecvente. De aceea cel mai bine e sa nu-ti faci de lucru cu el daca cel caruia il dai nu are habar de sateliti.

  3. #3
    Maul, Darth Maul Teacher
    Join Date
    May 2006
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti sa faci upgrade fara nici o problema.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mtest
    Poti sa faci upgrade fara nici o problema.
    Pe ce program pe Digi info?

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ........alegi in functie de rec,


    Pt. 1120 NA-12.687H-TVR 1
    Pt. 1160 NA-12.526H-TVR 2
    Pt. 1165 NA-12.563H-MTV 1
    Pt. 1169 NA-12.643V-TV Markiza
    Pt. 1170 NA-12.723H-Antena 1
    Pt. Digi+1 -12.643H-Pro tv
    Pt. Digi+2 -12.607H-Digi tv info
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AG.LAUR
    ........alegi in functie de rec,


    Pt. 1120 NA-12.687H-TVR 1
    Pt. 1160 NA-12.526H-TVR 2
    Pt. 1165 NA-12.563H-MTV 1
    Pt. 1169 NA-12.643V-TV Markiza
    Pt. 1170 NA-12.723H-Antena 1
    Pt. Digi+1 -12.643H-Pro tv
    Pt. Digi+2 -12.607H-Digi tv info
    Nu am cum caci nu mai am cartela Digi a predat-o cel de la care am cumparat receptorul mai am doar cele 3 programe ce se vad la liber OTV,DDTV,DIGIINFO

  7. #7
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Blejoi
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt. 1160 NA-12.526H-TVR 2
    Am 3 conserve cu versiunea de mai sus si pe tot ce inseamna 12.526H nu vor sub nici o forma sa faca up-date.
    Mai rau, am ramas (pe toate) la versiunea din februarie 2006.
    Nu mai stiu ce sa fac...............
    Cred ca le arunc
    Ma poate ajuta cineva, un sfat, ceva, cred ca o iau rasna...........
    Cind scanez imi arata 118 canale video si 10 radio, iar dupa ce salvez nu sare de 100. Trebuie sa mai sterg din cele care nu se vad (codate), ca sa-mi intre si celelalte in primele 100.
    O porcarie!
    SS2 rev 2.6b, Tevii S660, Strong 4155 Evo patch, LNB 0.4 Strong, Off set 1.2 Fe, 2XDigiTV

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zmeura
    gelu_dh nu trebuie sa ai imagine pe TVR2 ca sa poti face up-date de soft.Scaneaza frecventa 12.526 H si pe oricare program de pe aceasta frecventa,chiar daca este codat,apesi simultan CH+ si CH- de pe panoul frontal.
    Am apasat pe canal + - si a luat-o dar de 10 minute am doar 4% cred ca sta toata noaptea sa faca uptdate cred ca daca aveam cartela in el mergea mai repede.Sa-l scot din priza la 4% cred ca-l stric,oricum l-am luat de-a moaca

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vad ca pe 6% sta de 20 minute oare nu-l stric daca-l intrerup? Nu se poate scrie softul de pe calculator

  10. #10
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum sa scrii softul de pe calculator..cand conservele Hunday nu au serial
    Tot prin satelit este rezolvarea
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by abadon
    Cum sa scrii softul de pe calculator..cand conservele Hunday nu au serial
    Tot prin satelit este rezolvarea
    Ai dreptate nu au serial.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zic sa nu-l opresti pina nu termina. S-ar putea sa strici conserva daca incepe sa scrie soft-ul si nu termina.

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mare noroc pe capul meu a stat 1 ora si ceva pe 6% si s-a restartat singur revenind pe TVR2.Nu-mi mai trebuie nici un uptdate caci e de vanzare bine ca merge.Deci la 6% inca merge pt cei ce patesc ca mine,mersi tuturorcare ajutati pe toata lumea

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default update soft

    Salut,
    Vezi ca nu merge la toate 1160 pe TVR 2, si eu la fel am patit si mi-a spus un baietica de la suport tehnic sa ma duc pe Antena3 sau dupa cum zic baietii pe acea frecventa.
    Prima data a facut cum spui tu si l-am inchis de la butonul din spate,nu se intimpla nimic, dupa ce ii dai drumul functioneaza la fel.Si am incercat a doua oara si dupa 15 min,exact cind vroiam sa sun din nou la suport tehnic, mi-a aratat 100% upload si apoi a inceput sa-si cautele canalele.
    Tu poti sa scanezi apoi din nou ce frecvente vrei.

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: update soft

    Quote Originally Posted by 074497
    Salut,
    Vezi ca nu merge la toate 1160 pe TVR 2, si eu la fel am patit si mi-a spus un baietica de la suport tehnic sa ma duc pe Antena3 sau dupa cum zic baietii pe acea frecventa.
    Prima data a facut cum spui tu si l-am inchis de la butonul din spate,nu se intimpla nimic, dupa ce ii dai drumul functioneaza la fel.Si am incercat a doua oara si dupa 15 min,exact cind vroiam sa sun din nou la suport tehnic, mi-a aratat 100% upload si apoi a inceput sa-si cautele canalele.
    Tu poti sa scanezi apoi din nou ce frecvente vrei.


    ...........adica te-a trimis de pe tvr2 pe antena3 , aceeasi marie cu alta palarie
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Se poate ?
    By tupilus in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 29th October 2006, 20:36
  2. se poate?
    By romeoX in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 27th April 2006, 05:59
  3. CAM CU SS2 se poate?
    By me_and_i in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 30th December 2004, 10:31
  4. se poate?
    By abciuga in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 2
    Last Post: 30th November 2004, 00:26
  5. Se poate ?
    By tupilus in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 6th January 1970, 09:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top